2777
2789
عنوان

بهترین کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست
شوهرم قبل ازدواجمون عکسمو از گوشی زن داداشش ک میشه بهترین دوست اون زمانم کش رفته بود کشید اولین بارک ...

واااای جدددی؟؟ چه باحال😂😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بچه جاریمم امسال پفکشو برام هدیه داد تولدم ک ازکابینت خودمون بهش دادم همین ک ازش گذشت خیلی خوشم ومد منوبیشتردوست داره😂😂😂😂😍

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍
واااای جدددی؟؟ چه باحال😂😂😂😂

😂حالا عکسمم باتاپ و شلوارک لی بهش گفتم چرا بامانتونکشیدی بزنم اتاق میگ این چشم گرفت😭😒😂

بهترین هدیه که باعث شد اشک شوق بریزم مربوط به روز مادرامسال بود پسرم کلاس اوله برام تو مدرسه نامه نو ...

خداحفظش کنه برات پسرگلتوووو😍😍😍

بچه جاریمم امسال پفکشو برام هدیه داد تولدم ک ازکابینت خودمون بهش دادم همین ک ازش گذشت خیلی خوشم ومد ...

😂😂😂😂😂

بهترین هدیه که باعث شد اشک شوق بریزم مربوط به روز مادرامسال بود پسرم کلاس اوله برام تو مدرسه نامه نو ...

ای جانم ایشالا خداحفظش کنه وباعث افتخارمامانش بشه 😊😍

😂حالا عکسمم باتاپ و شلوارک لی بهش گفتم چرا بامانتونکشیدی بزنم اتاق میگ این چشم گرفت😭😒😂

😃😃😃😃😃