2777
2789
عنوان

بهترین کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست
اون عروسک ارزش مادی نداشت ولی یه جور روحیه بود حس خوب بود لباسش آبی چشمای آبی موهای طلایی داشت خیلی ...

تبدیل شده به یه خاطره خوب ک وقتی یادت میاد حس خوبی بهت دست میده

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
تبدیل شده به یه خاطره خوب ک وقتی یادت میاد حس خوبی بهت دست میده

دقیقا همینطوره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به سلامتی پس دختر خونه بودی خودتو زدی من سالهاست ازدواج کردم و واقعا سورپرایز شدم

اره زدم ولی فایده ای نداش😂 الان مامانم خیلی پشیمونه میگه کاش به حرفت گوش میدادم سه برابر شدیهو

یادمه یه بار مامانم با بابام قهر کرد کوچیک بودم چند روز رفت از خونه وقتی اومد یه عروسک برام اورد خیل ...

چون بار معنوی داشته عروسکه و برات یه خاطره قشنگو تداعی میکنه

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
چون بار معنوی داشته عروسکه و برات یه خاطره قشنگو تداعی میکنه

بله همینطوره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
پسرم چند بار از مدرسه پياده برگشته بود خونه كه با پول كرايه تاكسيش برام گل بخره. با ارزش ترين ه ...

منم پسرم کلاس اولیه. هرروز 2 تومن میدم میگم بحز خوراکی هایی که میذارم اینو هرچی دوست داشتی بخر بخور. از قبل عید هیچی نخریده بود چند روز پیش دیدم از اتاقش یه سطل دردار اورد همه رو ریخته بود تو اون گفت بیا مامان هرچی دارم مال تو. بذار تو کارتت پولدار شو. ارزش مالی زیادی نداشت ولی خیلی حس خوبی بود. گفتم چرا خوراکی نخریدی گفت همون که میذاشتی بس بود مگه ندید بدیدم برم بخرم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
پسرم چند بار از مدرسه پياده برگشته بود خونه كه با پول كرايه تاكسيش برام گل بخره. با ارزش ترين ه ...

الهیییی عزیزمم خداحفظش کنه براااات🙏🙏🙏😍😍😍

منم پسرم کلاس اولیه. هرروز 2 تومن میدم میگم بحز خوراکی هایی که میذارم اینو هرچی دوست داشتی بخر بخور. ...

😂😂😂😂😂ای جانمم

شوهرم قبل ازدواجمون عکسمو از گوشی زن داداشش ک میشه بهترین دوست اون زمانم کش رفته بود کشید اولین بارک رفتم خونشون بهم داد چون خیلی رمانتیک بازی درآورده بود ذوق مرگ شدم وگرنه الان فقط طلا کادو حسابه😆😆😆

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

بهترین هدیه که باعث شد اشک شوق بریزم مربوط به روز مادرامسال بود پسرم کلاس اوله برام تو مدرسه نامه نوشته بودآورده بود بااون دست خط خرچنگ قورباغش وکلی غلط املایی .الهی فداش بشم باارزش ترین هدیه ایی بود که گرفتم حس اون لحظه ام قابل وصف نیست

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔