2777
2789
عنوان

سوسک کابینت😨😵

1758 بازدید | 85 پست

یه چند روزی میشه که اسباب کشی کردیم و بگو‌چی😵😵😵 ، اشپز خونه ازین سوسکا که بش میگن سوسک المانی یا همون سوسک کابینت داره 😨😭

انقدر که وحشتناکه 

😲😲😲

خانمای گل بخصوص اون عزیزایی که تجربه دارن راجش لطفاااا راهنماییم کنید 

😛 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای خدا منم اصلا نداشتم ولی دو هفتس میبینم تو اشپرخوندارم دیوونه میشم نمیدونم از کجا میان اصلا

من چند روز پیش یه سوسکه یه روزه دیدم اندازه مورچه بود اما کاملا سوسک بود.اون چجوری اومده تو خونم😖😭😭

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
وای خدا منم اصلا نداشتم ولی دو هفتس میبینم تو اشپرخوندارم دیوونه میشم نمیدونم از کجا میان اصلا

وااای 😣😣😣😣

منم نمیدونم از کجا میان چندشا 😟😟

چکار کنیم ؟😵

😛 

اوه اوه اوه نگو منم تازه جابجاشده بودم ک با همچین صحنه های مواجه شدم اولا سوسکای درشتو با دمپایی بکش بعد وسایلاتو داخل کابینت یک هفته ای نچین دو سه تا پودر سوس کش خالی کن زیر کابینتا و داخلش مطمئن شو اثرشون کنده شده بعد تمیز کن کابینتارو بعد بچین

سوسک کش کامن بزن دور سینک و داخل کابینتی ک سینک هستش.همیشه خشک کن کابینت و سینکت رو.کف شور اشپزخونه رو کیپش کن ک چیزی نیاد بالا.برای سرویس بهداشتی چاه بست بزار ک سوسک نیاد بالا.تمامی درزها و سوراخ سنبه های خونه رو بگیر علی الخصوص اشپزخونه 

خدایا ....