charmin مدیر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 2141 عنوان سحری چی دارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 88 پست چه سحری خوشمزه ایی درست کردین 1398/02/22 | 03:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
charmin مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 2141 ولله ما امروز افطار برنج شوید با ماهی صبور خوردیم. الان نمیدونم سحری چی بخورم🤔 چای و نون وخامه؟؟ افطاری مثل شام میخورین یعنی سنگین؟
مهکامه120728 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 21448 شیرمیدی روزه هم میگیری؟ من ک نمیتونم خدا قوت عاره الهی شکر تا امروز اذیت نشدم شیرافزا میخورم بچم اذیت نشدهخودمم نیاز دارم حال درونیم خوب بشه با روزه حالم بهتره مادر سه دسته گل خدایا شکرت
لعنت_برقیافت عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2851 افطاری مثل شام میخورین یعنی سنگین؟ اره افطاری سنگین سحری هرچی مونده باشه داشته باشیم اینا. زینب هستمممم.😘☺.......... اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
عشقم_کیان_پسرم عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 5298 عاره الهی شکر تا امروز اذیت نشدم شیرافزا میخورم بچم اذیت نشده خودمم نیاز دارم حال درونیم خوب بشه با ... خیلی خوبه.افرین.کاش منم بتونم.همش ضعف میکنم اخه
charmin مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 2141 اره افطاری سنگین سحری هرچی مونده باشه داشته باشیم اینا. همسره من سحری برنجی نخوره روزه نمیگیرهاصلا تو روزای عادی هم دو روز برنج نخوره عصبی میشه
آناana عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 7878 چون ما خوزستانیم به باقالی میگیم باقله😃 او باقله😋🤤😁 مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم، طبیب ازخون نمیترسد.
لعنت_برقیافت عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2851 او باقله😋🤤😁 تازه ما بهش میگیم باجله.چون عربیم☺ زینب هستمممم.😘☺.......... اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
مهکامه120728 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 21448 خیلی خوبه.افرین.کاش منم بتونم.همش ضعف میکنم اخه یه جی بهت بگم خواهر جون هیچی شیر کم نمیشه خدا برکت میده من سینه هم سفته سفته تو ماه مبارک در صورتیکه روزای معمولی کم پیش میاد توانم خدا مبده ففط باید بخدای البته اگه غذا خور شده می نی چون کمکی کمکت میکنه تا حدودی مادر سه دسته گل خدایا شکرت
آناana عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 7878 کوفت😂😂😂😂😂😂😂 شوخی کردماو باقله نداریم😁 مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم، طبیب ازخون نمیترسد.