2777
2789
عنوان

سکته کردم :|

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 31 پست

من از بچگی از تاریکی ترس داشتم اوایل ک رفتم خونه خودم کلا خب چراغا خاموش بود دیگه‌در اتاقم باز سالن پیداس بعد یشب خوابم نمیبرد میدونسم همسرم خسته باشه حرف میزنه ولی فک میکردم ریز ریز میحرفه بعد اونشب ترس افتاده بود بهم هی نگاهم ب سالن تاریک بود همسرمم ب پهلو سمت سالن خواب بود یهو نیم خیز شد با چشمای بسته سمت سالن دست تکون داد گفت وایسا الان منم میام😐😐😐😂😂😂😂😂ینی زرد کرده بودم انقد ترسیدم انقد ترسیدم زدم تو گوشش هولش دادم گفتم بخواب خودمم پتو کشیدم سرم از ترس😂😂😂الان دیگه عادی شده برام ولی

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بچگی از تاریکی ترس داشتم اوایل ک رفتم خونه خودم کلا خب چراغا خاموش بود دیگه‌در اتاقم باز سالن ...

اوه اوه بنده خدا اکتم داره 😂😂 خیلی ترسناکه ولیا میفهمم

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
داستان اون يارو كه ميگفت عكسمو ميزارم تا باور كنين همچين چيزي چي بود پري؟

انگار یه شوهر پولدار و گردن کلفت  داشت که تازه فهمیده شوهرش چند سال تو زندان بوده و کلی رابطه نامشروع داشته...الانم کلی شوهره تحقیر و اذیتش میکنه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
انگار یه شوهر پولدار و گردن کلفت  داشت که تازه فهمیده شوهرش چند سال تو زندان بوده و کلی رابطه ن ...

عجببب

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اوه اوه بنده خدا اکتم داره 😂😂 خیلی ترسناکه ولیا میفهمم

اره یوقت شماره‌میده تو خواب میکه بنویس بنویس منم میگم خببب بگو😂😂دیگه عادی شده میشینم باهاش حرف میزنم😂😂😂

دیشب مثلا سحری بیدارش کردم هرچی صدا کردم پا نشد فقط هی پا میشد سمت سالن دست تکون میداد میخوابید😂😂😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
عه چرا 🙄

خواب بد دست خودم نیست تو خواب جیغ میکشم با جیغم خودم و بقیه از خواب میپرن آخرین با تعطیلات عیدبود خونه ی پدرم خواهرم طفلک خواب بود بااینکه بعدجیغ از خواب بیدارشده بودم شروع کردم به فحش دادن که آروم شم بعد راحت گرفتم خوابیدم 😁

وای عین منی تو

😂😂😂چقد حال میده میبینی😂😂

یوقتا بش میگم مامانت چی گفت درباره فلان چیز همرو میگه 😂البته خیلی طول نمیکشه یا خوابش سنگین میشه یا بیدار میشه 

😂😂😂چقد حال میده میبینی😂😂 یوقتا بش میگم مامانت چی گفت درباره فلان چیز همرو میگه 😂البته خیلی طو ...

شوهر منم در طول روز هر اتفاقی براش بیوفته رو میگه

خخخخ حتی خصوصیترین مساعل خوانوادشش