2777
2789
عنوان

توروخدا جوابمو بديد

98 بازدید | 15 پست

سلام من دوتا گل دختر دارم. هميشه دوست داشتم پسر هم داشته باشم. اونايي كه هم پسر دارن هم دختر ميشه جواب بدن.  بنظرتون سوميو بيارم يا فرقي نداره؟ولي واقعا سه تا بچه سخته.  يعني داشتن پسر به سختيش مي ارزه يا نه؟ توروخداراست بگيد. ميخوام تصميمه درستي بگيرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسر دارم و دختر میخوام ولی تو این زمونه سخته و پول میخواد

بعدم اینکه بچه ها جنسیتشون مثل هم باشه بزرگ کردنشون راحتتره و اینکه ازدواج هم بکنن جنسیت مثل هم بهتره

فقط میمونه آرزوی خودت که پسر میخوای که میشه بگنجونیش تو آرزوهای احتمالیه دیگه ای که بهش نرسیدی...

ببین اگر شرایط پذیرفتن یه دختر دیگه رو داری اقدام کن... چون میگی وضع مالیتون بد نیست میگم پنجا پنج ...

اي وي اف ميكنم. صد درصد همون جنسيتي كه بخواي ميشه. سوالم اينه كه داشتن پسر در اين حد كه ميخوام به خودم سختي بدم ارزش داره؟

اي وي اف ميكنم. صد درصد همون جنسيتي كه بخواي ميشه. سوالم اينه كه داشتن پسر در اين حد كه ميخوام به خو ...

نه به نظر من نداره.بچه بچست دیگه چه فرقی میکنه.دو فردای دیگه دامادت میاد میشه عینه پسرت.حوصله داریا خواهر.من یه پسر دارم با اینکه عاشق دخترم و کلی لباس دخترونه خریدک واسش ولی حوصله ندارم بیارم یکی دیگه.بچه اعصاب میخواد واسه درست تربیت کردن،آینده میخواد فقط زاییدن نیست.

اي وي اف ميكنم. صد درصد همون جنسيتي كه بخواي ميشه. سوالم اينه كه داشتن پسر در اين حد كه ميخوام به خو ...

عزیزم از کی داری این سوال رو میپرسی؟

من خودم دوتا پسر دارم،عاشقشونم خب نمیام بهت بگم پسر داشتن بی ارزشه مسلما

شما خودت با روحیاتت بیشتر اشنایی داری،ببین ادمی هستی که بین بچه هات فرق بذاری و دلشونو نشکنی؟

مادر من که نتونست و من شب روز نفرینش میکنم بخاطر اجحافایی که در حق ما دخترا کرد.شکنجه شدیم به معنای واقعی...

اصلا هم کاراشو قبول نداره...

مسئله بعدی مسایل مالیه

مسئله سوم همسرته که چقدر خواهانه پسر باشه