2777
2789
عنوان

خارج رفته ها

399 بازدید | 45 پست

بچه ها کیا اینجا خارج از کشور رفتن مسافرت؟یکم توضیح بدید چ کشوری رفتید؟برخوردشون چطور بود؟فضاشون چطور بود؟اونجا هم غروباش دلگیر بود ایا؟و...هرچی میدونید بگید

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی جاها رفتم 

اینجا از همه جا بدتر و دلگیرتره 😂

هرجام رفتم وقتی داشتم برمیگشتم با گریه برمیگشتم البته تا چند سال پیش که بچه تر بودما

خدایا همه چیو همون موقع بهمون بده که ذوقشو داریم 🙏🏼❤️

غروباش که خیلی دلگیر بود اصن خوف داشت ولی روزش خوبه ..خارج از خونه ام میشه حیاط خونمون مثلا😐🤔😃😄

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

چند تا کشور رفتم.

برخورد خاصی نداشتن! بدیی ندیدم، خوبی و خونگرمی هم نداشتن. مودب و محترم وظیفشونو انجام میدادن.

فصا های جا های مختلف متفاوته

غروب هم به نظر من حتی ایران هم دلگیر نیست، بستگی داره کجا باشه و به چه کاری مشغول باشه.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

من کشورهای زیادی رفته ام 

آدم وقتی خودش مودب باشه و قوانین رو رعایت کنه بقیه هم خیلی محترم برخورد میکنن

کمتر پیش اومده رفتار نادرستی ببینم 

غروب های کره ماه هم اگه دلت غمگین باشه دلگیره

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

قم رفتم  خوب بود. زبونشون مث خودمون بود پولمونم يكي بود  سوهانم خريدم

يكم بيشتر توضيح بده 

ميگن خيليً رو تلفظ حساسن درسته ؟😆

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي