2777
2789

عزیزم فک کن الا بعد دوسه دقیقه میره اون قرمزا اگه رف که دیگه منفیه .ولی اگه جم شد یه خط میشه دیگه اون وق مثبته.ولی متاسفانه من میگم میرن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تستو غروب زدم نرفته

نمیدونم 😊ولی تو یکی دیگم بزن مشکوک میزنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
نمیدونم 😊ولی تو یکی دیگم بزن مشکوک میزنی

باورت میشه تاالان شاید چهل تا بی بی خریدم هرماه چهارپنج تا میزنم.....اخه بدبختی علایمم دارم پس این علایم چی میگن...خو اگه نیستم پری بیاد اگه هستم بی بی مثبت شه  ...اه

بازور میخوام مثبتش کنم....واقعا تا خدا نخواد نمیشه....زن پنجاه ساله ناخواسته باردارمیشه اونوقت ما جو ...

توکل بخدا ناشکری نکن ان شالله هروقت که بصلاحته بشه برا من که باردارم دعاکن منم برات دعامیکنم

الهی به امید تو❤
باورت میشه تاالان شاید چهل تا بی بی خریدم هرماه چهارپنج تا میزنم.....اخه بدبختی علایمم دارم پس این ع ...

😕😕متاسفانه منم مث خودتم .اگه دعوایی داشتم تو سر کچل خودم میزدم من بدبخت.ولی ایشالله که بارداباشی .بزا یه روزم بگذره بعد پس فردا یکی صب بزن

باورت میشه تاالان شاید چهل تا بی بی خریدم هرماه چهارپنج تا میزنم.....اخه بدبختی علایمم دارم پس این ع ...

گلم عجله نکن برای بعضیا دیر مثبت میشه ،یکی از دوستای من از روز اول تا روز ۷بعد تاخیرش گذاشت همه منفی شد جز اخری

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰