2777
2789
عنوان

سوتی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم قرار فردا رو کنسل کنم؟؟

فکر میکنم خیلی باهاش رو درواسی داری ها

نه اصلا کنسل نکن اونوقت فکر میکنه باهاش رابطتت خوب نیس ولی اگه هم چیزی گفت مثلا بگو نمیخواستم غیبت خوانواده شوهرم رو به غیر مامانم کسی بفهمه 

حالا که شنیدی که بهت اعتماد دارم میدونم به کسی نمیگی بهش بفهمون که هم به کسی نگه همم ازدستت ناراحت نشه

ولی اگه چیزی نگف اصلا به روی خودت نیار عادییی رفتار کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
میدونم تقصیر خودم شد راهی دارید بگید

اتفاقا بنظرم تقصیر شما نشد اون کار بدی کرد وقتی شنید زد زیر خنده باید به روی خودش نمیورد

من خونه مادرشوهرم میرم میذارن رو بلند گو وبا دختراشون حرف میزنن مثلا خواهرشوهرم از کارش میگه واز مشکلاتش یهوووسط حرفاش میگه مامان رو بلندگو که نیس میگن هس میگه عه زودتر میگفتین نمیخواستم کسی بفهمه ولی من یه کلمه نمیزنم که بعدا جلوی من معذب بشه

یاهمون اول کار بلنددد بهش سلام میدم میگم فاطمه جون رو بلند گوووها

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
فکر میکنم خیلی باهاش رو درواسی داری ها نه اصلا کنسل نکن اونوقت فکر میکنه باهاش رابطتت خوب نیس ولی ا ...

اره مهدیه جان رو درواسی دارم شدید ممنونم دلم ی کم اروم گرفت خیر ببینی. این جور مواقع ادم به مشورت احتیاج داره که خداروشکر شما خیلی خوب کمکم کردی 

اتفاقا بنظرم تقصیر شما نشد اون کار بدی کرد وقتی شنید زد زیر خنده باید به روی خودش نمیورد من خونه ما ...

دقیقا اخه وقتی خندید بدتر هول شدم اینقدر خجالت کشیدم که نگو نپرس 

اخه برادر شوهرم مریض بود مامانم هی میگفت چرا جمعه شوهرت نیومد بعد زن داداشم پرستاره منم گفتم مامان جلو زن دادشی نگفتم مریضه فقط همین که ی دفعه زد زیر خنده مامانم سکوت کرد

اره مهدیه جان رو درواسی دارم شدید ممنونم دلم ی کم اروم گرفت خیر ببینی. این جور مواقع ادم به مشورت اح ...

خداروشکر عزیزم که تونستم ارومت کنم من زنداداش ندارم ولی خودمو جات گذاشتم چون منم با خواهرشوهرم اینا خیلی رو درواسی دارم

اخه برادر شوهرم مریض بود مامانم هی میگفت چرا جمعه شوهرت نیومد بعد زن داداشم پرستاره منم گفتم مامان ج ...

چیز بدی هم نبوده اصلا مثلا بگو نمیخواستن کسی بفهمه مریضه

خداروشکر عزیزم که تونستم ارومت کنم من زنداداش ندارم ولی خودمو جات گذاشتم چون منم با خواهرشوهرم اینا ...

دلمو اروم کردی واقعا خدا دلتو اروم کنه مهدیه جان اخیش 

دلمو اروم کردی واقعا خدا دلتو اروم کنه مهدیه جان اخیش 

خداروشکرعزیزم تونستم مرهمی باشم😘😘