چرا خدا به یکی اونقددررر پول و سرمایه میده ک تو پول غرقه ولی به یکی هیچی نمیده که تو شام شبش مونده این چه حکمتیه
امشب بودم جایی مهمونی یه بنده خدا ک فامیل شوهرم میشه هم بود ماشین انچنانی ک خونه انچنانیو همه بچه هاشم ساپورت مالی میکنه ولی اصلا ب خدا اعتقاد نداره روزه نمیگیره در صورتیک افطاری میده میگه من تو نماز خوندت چیزی نمیبینم به همه مردا دس میده روبوسی هم میکنه راستش تو کار خدا موندم ک چرا همچین ادمی انقد باید تو رفاه و ارامش باشه یکی ک ب یاد خداس باید مشکل مالی داشته باشه
مگ میشه ادم دروغ نگه مگ میشه یه بار نمازشو نخونه مگ میشه گناه نکنه اصلا امکان نداره
خیلی ها تونستند،معصوم هم نبودند.بله میشه اگر نفس سرکش رو تربیت کنیم.
آیت الله بهجت گفتند یادم نمیاد از سیزده سالگی گناه کرده باشم.
دین مگر چیه؟انجام واجبات،ترک محرمات.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
میگم به این نکته توجه نکردی که اون خانومی که پولداره ولی نماز نمیخونه بعد از مرگش از مالش میدن به یکی تا نمازاصو بخونه روزه هاشو بگیره
اون وقت ما ها باید کور بشیم خودمون بخونیم اگه نخوندیم فردا روز میریم جهندم😂😂
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات