2777
2789
عنوان

چرا عاخه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست

عزیزم اولا خداوند به هر که بخواهد روزی میدهد

دوما روزی خداوند هیچ ربطی به ایمان آدم ها ندارد همه رو میده

سوما خیلی ها رو خداوند به حال خودشون رها میکنه

من خودم شرایط مالی خوبی ندارم خدا شاهده نشده چیزی از خدا بخوام برام نرسونه چند وقت پیش تو نی نی سایت گفتم من دلم میخواد تلویزیون بخرم پولش جور شد خریدم به شکل باور نکردنی

خدایا شکرت 

واقعا اگه متوجه شدین به من هم بگین من که دارم کمکم خدا رو گم میکنم با اینکه خیلی نماز می خونم روز میگیرم اما اینقدر هر چی ازش می خوام نداده که دارم ازش نا امید میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون روزه نمیگیره و نماز نمیخونه و با مردا دست میده نباید خدا بهش پول و مال بده و تو رفاه باشه؟؟بیستر اختلاف سلیقه ای این وسط،این خانم تو سلیقه شما نمیگنجه وگرنه فک نمیکنم ادم بدی باشه که خدا باید ازش رو برگردونه با این توصیفات

🧿

‎شیطان گفت :

‎ از پیش روی و از پشت سر و طرف راست و چپ بندگانت در می آیم تا بیشتر آنان شکر نعمت به جای نیاورند.

‎سوره اعراف آیه هفده

اللهم صل على محمد و ال محمد و عجل فرجهم
عاخه بعضیا هم تو این دنیا تو عذابن با پولی هم تو اون دنیا زجر میکشن

مگه میدونی که اونا قراره تو اون دنیا زجر بکشن؟شاید نداری و فقر خودش یه پوئن مثبت بود اونطرف

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

قرآن خیلی قشنگ جواب داده،به بعضی از افراد چنان مال دنیا و خوشی روزگار رو میده که فراموش کنند خدایی هست،و این کار رو بالاترین عذاب میدونه.یعنی خداوند به یاد آوردن نامش رو از فرد میگیره به عنوان بدترین عذاب.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
قرآن خیلی قشنگ جواب داده،به بعضی از افراد چنان مال دنیا و خوشی روزگار رو میده که فراموش کنند خدایی ه ...

دارن تو این دنیا کیف میکنن چی؟؟؟؟؟؟ما ک اصلا معلوم نیس اون دنیا چی در انتظارمونه

هعی روزگار🚬
دارن تو این دنیا کیف میکنن چی؟؟؟؟؟؟ما ک اصلا معلوم نیس اون دنیا چی در انتظارمونه

اگر خودمون آخرتمون رو تباه نکنیم،خوشی و آسایش ابدی در انتظارمون هست.

مومن باید زرنگ باشه،هم این دنیا رو داشته باشه و هم اون دنیا رو.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگر خودمون آخرتمون رو تباه نکنیم،خوشی و آسایش ابدی در انتظارمون هست. مومن باید زرنگ باشه،هم این دنی ...

مگ میشه ادم دروغ نگه مگ میشه یه بار نمازشو نخونه مگ میشه گناه نکنه اصلا امکان نداره

هعی روزگار🚬