2777
2789
عنوان

چجور تحمل کنم

129 بازدید | 13 پست

بابام خیلی مهربونه ادم خوبیه ینی ادم پدر و مادرش هرچی باشن دوسشون داره بابام یه اخلاقای خیلی بدی داره خیلی خود خواهه درک نداره و خیلییی بد دهنه جلوم همه فوش و همه حرفی میزنه من خیلی ناراحت میشم و کلا اعصابم میریزه به هم داعم تو دهنش کلمهای زشته و خیلی اخلاقای بده دیگه 

از حالا همش فکر اینم زایمان که کردم میخوام چند روز بیام اینجا چجور تحمل کنم اخه من فقط از دست کارای بابام شوهر کردم تجربه اینم ندارم که بدون کمک کسی بچه داری کنم مامانمم نمیاد خونه خودمون کمکم

❤خدایا شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوروز تحمل کن دیگه

وگرنه بهترین کار اینه خونت بمونی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

شوهرتون کک کنن در منزل

سختش حموم بردنه

الان میگم چیکارکنی

کف حموم بشور

حوله پهن کن کف حموم

نی نی رو لخت کن 

بزار رو حوله 

میخوای زیر سرشم لباسشو بزار

گوششم اب نمیره 

خیلی اروم با افتابه کوچیک ک داخل سیسمونیش هست 

اب بریز  ی ذره شامپو بریز نمیخواد زیاد کف کنه

اومدی بیرون خیلی اروم گوشش رو میک بزن

بابای من خیبی بدهن هست.ادم بدی نیستا اصلا.فقط دهنش همش حرفای بده  منم عصبی میشم

ینی وقتی خونشونم ووجودم پر از خشم و استرس و حسای بده ولی خیلی دوست دارم بابامو 

❤خدایا شکرت❤
شوهرتون کک کنن در منزل سختش حموم بردنه الان میگم چیکارکنی کف حموم بشور حوله پهن کن کف حموم نی ن ...

به پرده گوشش اسیب نمیزنه. نمیخوام لوس بازی در کنم ولی من بچه کوچولو بغلم نگرفتم تاحالا میترسم از دستم بیفته

❤خدایا شکرت❤