2821
2789
عنوان

قسم خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست
یعنی ارایش برای همسر جزء واجباته؟

نیست؟چه زن و چه مرد دوست داره و حق طبیعیش هست که همسرش رو آراسته و زیبا ببینه.

منظورم از واجب بودن آرایش این نیست که اگر انجام ندید گناه کردید اما اون آقا هم دل داره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
برای خونه اشکالی نداره و اصلا قسم برای آرایش نکردن جلوی همسر درست نیست

پس من میتونم اینجوری عمل کنم به قسمم که...

دیگه بیرون آرایش نمیکنم....

تاازه اگرم ازدواج کردم اونموقع توی خونه برای همسر....

اینجوری درسته؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نیست؟چه زن و چه مرد دوست داره و حق طبیعیش هست که همسرش رو آراسته و زیبا ببینه. منظورم از واجب بودن ...

بمیرم براش😆😢🙈❤💝

یا الله😢😨 سرطااان نگیرم فردا پس فردااا😰😰😰😱😱😱

ببین فقط اینو بدون تو ایران بسیاری از اجناس آرایشی که به عنوان اصل میفروشن هم فیک هستن. 

لا اقل رژ رو خیلی کمش کن. در حد مجلس و مهمونی باشه برات. من که خیلی وقته خیلی کمش کردم. بعدم هر آرایشی میکنی حالا جز وعده های نماز آخر شب  حتما بشورش

من بيرون اصلا آرایش نمی کنم حتی وقتی با شوهرم میرم. فقط مجلس و مهمونی اگه مرد نامحرم باشه که در حد کرم و یه کوچولو ریمل اگه زن باشه بیشتر.

تا نزدیک اومدن شوهرم نباشه آرایش نمی کنم. تو کشورای پیشرفته آرایش مال پیر زناس. چون جوون خودش طراوت داره چهرش. 

میکاپ ارتیستی رو میشناسم که جز برای آموزش و کار تبلیغ اصلا آرایش نمیکنه. ایران هم زندگی نمی کنه. 

پوستتو با پاکسازی های گیاهی ماسک های میوه، جو دو سر آلوئه ورا و... تقویت کن شفاف کن. 

لباتو با چیزای مناسب گیاهی نرم و زیبا کن. 

مژه هاتو تقویت کن. 

حتی میتونی بری لیفت ساده که هم وضو میشه باهاش گرفت. کراتینه هم می کنن. عالیه. بعد این کار هم چشمات اون قد خوشگل میشه که نیازی نداری آرایش کنی. خواستی آدرس بهت میدم بیا. 

پس من میتونم اینجوری عمل کنم به قسمم که... دیگه بیرون آرایش نمیکنم.... تاازه اگرم ازدواج کردم اونم ...

بله،درستش هم همینه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بمیرم براش😆😢🙈❤💝

😁🙈

ببین فقط اینو بدون تو ایران بسیاری از اجناس آرایشی که به عنوان اصل میفروشن هم فیک هستن.  لا اق ...

دستت درد نکنههه خانومییی😇❤

ممنونم بابت راهنماییبت😇😇😇😇😇😇

پیامبر می‌فرماید خود را برای همسرانتان بیارایید ولو با یک گردنبند. 

بمیرم برااااش😢😆🙈💋

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز