2821
2789
عنوان

قسم خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست
ملایمش اشکال داره؟به نظرتون؟🙈 یه رژ خییلیی ساده همرنگ لبهای خودم😕

آرایش اگر طوری باشه که تو عرف نگم آرایش کردی خوبه. یعنی طوری آرایش کنی و فقط خودت بدونی. مثل کرم پودری که فقط پوستتو صاف کنه. یا یه کم نوک مژه هات ریمل بزنی یا رژ همرنگ لب. 

تازه سعی کن اون قد رژ نزنی. این رژ ها از فیک هم فیک تره. همشم  میخوری . فردا هزار جور درد و مرض میگیره آدم. 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدا چیکارم میکنه قسممو بشکنم؟اخه قسمم دو پهلو بود... هم خواستم دعوا تموم شه... هم خودم یکم دلم میخ ...

آرایش نکن مگه چی میشه،من آرایش نمیکنم خیلی هم خوبه بنظرم،ادم باید خودش باشه😄

سلام.اگر بدون قصد در حال عصبانیت قسم خوردید که قسم انعقاد نشده،اما شما میگید که تصمیم هم داشتید،پس قسم درسته.اگر انجام ندید ده تا فقیر رو باید اطعام کنید،یا لباس بپوشانید و یا اینکه سه روز پی در پی روزه بگیرید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کفاره ی شکستن قسم سه روز روزه هست فقط آرایش کردن نه ارزش دعوا داره نه شکستن قسم پس ملایمش کن گلم

من حتی حاضرم تا وقتی ازدواج نکردم اصلا آرایش نکنم.ولی بعد از ازدواج چی؟

آخه مشکل کلیه هم دارم روزه نمیتونم بگیرم😕

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
من حتی حاضرم تا وقتی ازدواج نکردم اصلا آرایش نکنم.ولی بعد از ازدواج چی؟ آخه مشکل کلیه هم دارم روزه ...

دستور خداست که زینت رو نامحرم نبینه.قبل و بعد از لزدواج هم نداره.آرایش کردن هم زینت حساب میشه.

چرا از فرمان خدا سرپیچی کنیم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آرایش اگر طوری باشه که تو عرف نگم آرایش کردی خوبه. یعنی طوری آرایش کنی و فقط خودت بدونی. مثل کرم پود ...

یا الله😢😨

سرطااان نگیرم فردا پس فردااا😰😰😰😱😱😱

آرایش نکن مگه چی میشه،من آرایش نمیکنم خیلی هم خوبه بنظرم،ادم باید خودش باشه😄

منم بخدا یکم کرم پودر و یه مداد ابرو میکشم فقط...

فقط بکم رژم جیغ بود که این بلا نازل شد سرم😆

اره اتفااقا بدون ارایش خدااییش خوبه...

ولی معتاد این رژ زدن لامصب شدم....

قسمم سر همین فکستنی بود فقط😢

سلام.اگر بدون قصد در حال عصبانیت قسم خوردید که قسم انعقاد نشده،اما شما میگید که تصمیم هم داشتید،پس ق ...

اره تصمیم هم داشتم...

درسته...

ولی بعدا اگر ازدواج کنم اونوقت که نمیشه آرایش نکرد برای همسر....

اونموقع تکلیفم چیه؟

اره تصمیم هم داشتم... درسته... ولی بعدا اگر ازدواج کنم اونوقت که نمیشه آرایش نکرد برای همسر.... ا ...

برای همسر که اشکالی نداره.

قسم روی ترک حرام و انجام واجب درسته.نه روی ترک واجب.

دستور خداست که زینت رو نامحرم نبینه.قبل و بعد از لزدواج هم نداره.آرایش کردن هم زینت حساب میشه. چرا ...

نه...

منظورم بعد از ازدواج این نبود که کلا بی قید و بند بشم به همه چی....

منظورم ارایش تو خونه برای همسر بود....

اونموقع باید چیکار کنم؟

برای همسر که اشکالی نداره. قسم روی ترک حرام و انجام واجب درسته.نه روی ترک واجب.

یعنی ارایش برای همسر جزء واجباته؟

نه... منظورم بعد از ازدواج این نبود که کلا بی قید و بند بشم به همه چی.... منظورم ارایش تو خونه برا ...

برای خونه اشکالی نداره و اصلا قسم برای آرایش نکردن جلوی همسر درست نیست