2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا برعکس دوستمی دوتا پسرداره شوهرش دختر میخواد اینم میگه میترسم بازپسربشه دیگه اعصابم نمیکشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

خیال کرده میوه فروشیه هرچی دوس داره دستچین کنه

بگو ببخشید از نظر علمی اونی که جنسیت تعیین میکنه تویی نه من! پس یجوری توی کمرت پسر درست کن! بعدش بفرستش بیاد خخخ..ببخشید یکم رک گفتم

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

اصلا قبول نکن مردا از روی هوسشون یه چیزی میگن دردی نمیکشن که

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دختر همسایمون از شوهرش جدا شده بود 

خلاصه یه سرهنگ از اون مایه دارا میاد خاستگاری 

بهش میگه که من زن دارم سه تا هم دختر 

ولی خانمم پسر نمیاره .این دختر همسایه ما هم 

زنش میشه 😁😁 .یه سال خورده ای بعد ازدواج 

سه قلو میاره 😂😂😂 اونم دختر 🤣🤣🤣🤣 

شوهرش میگیره به باد کتک میاد قهر .بعد چند ماه برگشت سر زندگی 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔