2777
2789
کجا انجام دادی چقدر شد

من خاکفرج قم انجام دادم گفت تنها جاییه ک تو ایران با بیهوشی انجام میده من دفترچه ندارم ازاد انجام دادم 500 و خورده ای شد ک فقط 310 تومنش بیهوشیه 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک هیچی نفهمیدم قبل اینکه حتی بهم دست بزنن دکتر بیهوش امپول زد تااومدم بگم سرم گیج میره هیچی نفهمی ...

من انجام دادم

بدون بیحسی و بیهوشی

اصصصصصصصصلا نفهمیدم

وقتیم کارش تموم شد باورم نمیشد. بهش میگفتم دروغ میگی تو اصلا بمن دست نزدی

حتی بعدشم درد نداشتم

خلاصه از ترس زیادی که کشیده بودم گریه میکردم

همش حسای الکی

فقط من مرکز رادیولوژی شیراز رفتم

گفتن ما پک یکبار مصرف داریم هزینه اش ۱۸۰ تومنه که درد رو کم میکنه. منم همونو گرفتم. خداوکیلی اصلا درد نداشت

با خودم شرط کردم تو همه تاپیکای عکس رنگی اینو بگم😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بایدکاملا پاک باشی ؟ من امروز ۵پریودم بود رفتم انجام بدم گفت باید لکه بینی داشته باشی یکم .انجام ندا ...

من جمعه هفته پیش پریود شدم امروز روز سوم پاکیم بود باید کاملا پاک باشی

بچه ها من میترسممم از عکس

ببین من دوساله زایمان زودرس کردم دکتر همون موقع نوشت برام انجام ندادم چون میترسیدم امسال دوباره رفتم دکتر گفت باید انجام بدی ینی خواب وخوراک ازم گرفته شدع بود این ی هفته ولی خدایی می ارزید ب بیهوشیش بهوش ک اومدم فکرکردم خونمونم ولی قبلش ک رفتم لباسمو عوض کنم اماده شم داشتم سکته میکردم سعی کن با بیهوشی بری اگه میترسی

منم عکس رنگی انجام دادم دوسال پیش همون ماهم باردارشدم خداخیرشون بده

قم؟ با بیهوشی؟ اره خدا خیرشون بده من نمیتونسم بدون بیهوشی ایشالله منم باردازشم این ماه 🙏

۱۸۰ هزار؟

بله

هزینه عکس رنگی جدا بود

این پک یکبار مصرف ۱۷۰ یا ۱۸۰ دقیق یادم نیست

هزینه عکس‌رنگی هم۲۰۰ وخورده ایی شد

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
باه هزینه عکس رنگی جدا بود این پک یکبار مصرف ۱۷۰ یا ۱۸۰ دقیق یادم نیست هزینه عکس‌رنگی هم۲۰۰ وخورد ...

من الان وسایلش رو گرفتم فقط واسم سه بسته قرص و اون وسایل که باید عکس بگیره رو نوشته بود یعنی با استامینوفن دردم کم میشه تاثیر داره 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من الان وسایلش رو گرفتم فقط واسم سه بسته قرص و اون وسایل که باید عکس بگیره رو نوشته بود یعنی با استا ...

منم قرص و شیاف استفاده کردم

ولی فک نکنم چندان تاثیری داشته باشه

چون شیاف بهم دادن مرکز رویان برا اندازه گیری رحم. وحشتناک بود😢

منم قرص و شیاف استفاده کردم ولی فک نکنم چندان تاثیری داشته باشه چون شیاف بهم دادن مرکز رویان برا ا ...

وای خاک تو سرم یعنی من فردا بیچاره میشم از درد😫😫

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم