2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه

عزيزم توروخدا اينطوري نگو كه خداكنه قلبش تشكيل شه و اين حرفا من انقد اين حرفارو زدم البته دور از جون شما قلب بچه م آخر تشكيل نشد به خودت روحيه بده و مثبت فكر كن ايشالله حتما تشكيل ميشه

ازمایش دادم چیزی نبود.گفتن یه بار ایرادی نداره

خب ديگه آخه واسه يه بار بارداري اين اتفاق پيش بياد طبيعيه واسه منم دوماه پيش همين اتفاق افتاد و دور از جون شما سقط كردم دكترم ميگفت واسه يه بار طبيعيه اگه دفعه هاي بعد تكرار بشه آزمايش مينويسم واست كه ماه بعد ميخواستم اقدام كنم انقد استرس داشتم واسه اين جرياني كه پيش اومد دكتر  راضي شد آزمايش بنويسه حالا آزمايشم مشخص شده كه مشكل انعقادي دارم و خونم لخته ميشه و نميذاره به جنين خوب خون برسه و قلبش تشكيل نميشه 

اگه مشكلي تو آزمايشت نبوده كه ايشالله حتما تشكيل ميشه قلبش و نگراني نداشته باش گلم

اخه منم سابقه دارم

ببین گلم من بارداریم پوچ بود برج 5 سقط داشتم تو این بارداریم اصلا فکرشو نمیکردم که قلب تشکیل شده همش فکر میکردم اینم پوچه تا رفتم سونو دکتر نگا کرد گفت جنین تشکیل شده یهو صدا قلبشو گذاشت هیچوقت فراموش نمیکنم حس خیلی خوبی بود برا همتون این حسو آرزو میکنم.