2821
2789
عنوان

شوهري

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن کم کم عادت میکنه خس بزرگتری بهش دست میده نقشاتون تو رندگی گم میشه اون نه دیگه شوهره تو هم نه دیگ ...

این چه حرفیه.قرار نیست بیست چاری اینجوری بشه که.فقط گاهی اونم برا تنوع 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

من اصلا دوست ندارم مث بچه ها بحرفم،اصلا بهم نمیخوره،شوهرم به من به چشم 1 زن قوی و محکم نگاه میکنه اونوقت من بخوام مثل بچه ها حرف بزنم!! اصلا قابل تصور نیست😟

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
من اصلا دوست ندارم مث بچه ها بحرفم،اصلا بهم نمیخوره،شوهرم به من به چشم 1 زن قوی و محکم نگاه میکنه او ...

ما که بچگانه حرف میزنیم یعنی یه دختر بچه ی لوسیم؟؟؟اصلا نظرتون قانع کننده نیست گاهی لازمه یه تغیراتی در زندگی بدیم وگرنه تکراری میشه 

ما که بچگانه حرف میزنیم یعنی یه دختر بچه ی لوسیم؟؟؟اصلا نظرتون قانع کننده نیست گاهی لازمه یه تغیراتی ...

نه عزیزم من چه کار به شماها دارم.منظورم اینه که به من اصلا نمیخوره،خب منم تو رفتارام و حرف زدنام ظرافتهای خاص خودمو دارم اما نمیتونم بچه گانه صحبت کنم

پست بعدیم رو بخون بعد ریپلای کن

قبل دیدن ریپلای کرده بودم😒

ما که بچگانه حرف میزنیم یعنی یه دختر بچه ی لوسیم؟؟؟اصلا نظرتون قانع کننده نیست گاهی لازمه یه تغیراتی ...

در ضمن من اصلا نمیخواستم کسی رو قانع کنم😐

نه عزیزم من چه کار به شماها دارم.منظورم اینه که به من اصلا نمیخوره،خب منم تو رفتارام و حرف زدنام ظرا ...

اها اشتباه متوجه شدم.بله درست میفرمایید