2777
2789
برام دعا کن من از الان واسه سال اینده استرس دارم 35 تا کتاب تست دارم و دارم واسه تابستونم برنامه ریز ...

ایشالا ک حتما ب خواستت میرسی ولی یه توصیه دارم خواهرانه 

من خودم اگ درگیر مسائل عاطفی نمی‌شدم خیلی موفق تر بودم ب هیچ وضع پای اینجور مسائلو ب زندگیت باز نکن تا بعد کنکور. 

ای در دلم نشسته💟    از تو کجا گریزم؟! 💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا ک حتما ب خواستت میرسی ولی یه توصیه دارم خواهرانه  من خودم اگ درگیر مسائل عاطفی نمی‌شدم ...

منم دوسال ک  درگیر همین چیزا بودم امسالم ک تبعاتش روم بود

من ی دختر تنها هستم
ایشالا ک حتما ب خواستت میرسی ولی یه توصیه دارم خواهرانه  من خودم اگ درگیر مسائل عاطفی نمی‌شدم ...

من آدمی هستم ک کنترل دارم رو خودم اما کتابخونه برم گوشی نمیبرم تی وی هم ک کلا نمیبینم 

اخه چرا دنبال تایید بقیه ای اگه تایید میخوای اره من میگم میشه بشین بخون روزی ۱۷ ۱۸ ساعت رو بخونی صد درصد پزشکی میاری خودتو دست کم نگیر دیگه هیچکی اندازه من تجربه تو این زمینه نداره پزشکی میشه اورد فقط با اراده زیاد و خواب کم و خوندن مباحث مهم سوال خیز 

اگر بخونم ...توی شرایط خیلی بدی هستم...ولی دارم سعی خودمو میکنم... ممنونم بخاطر امیددادنت😢

امید دادن چیه میتونم بپرسم تراز ازمون قبلیت چند بوده؟ رتبه ت هم همینطور؟ازمون کجا میری؟

2790
2778
2791
2779
2792