2777
2789
عنوان

پیشنهاد لطفن

121 بازدید | 19 پست

من چهاروز وقتم ازاده,توی خونه فضا دارم,حیاط و پارکینگ,یه چرخ خیاطی ازین جدید خوبام دارم ک بی استفاده مونده,مشکل شدید مالی ندارم خداروشکر ولی به شدت دنبال سرگرمی هستم ک تایمم هدر نره بی خودی,اشپزیم صفره,گل و گلکاری دوسدارم,اهل کتاب و مطالعه هم  هستم,همسرمم همکاری میکنه,,یه ذره ام قالی بافی بلدم,با یذره خیاطی ک خیلی حوصلشو نداشتم ,,بیشتر دوسدارم تو خونه باشم اهل بیرون رفتن نیستم...چه کنم به نظرتون؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخواستم بگم شهر بازی  رستوران  سینما  تئاطر 

ولی حالا که توی خونه ای 

فیلم بخر نگاه کن دیگه  یا اینکه دوستانو بگو بیاین پیش هم باشین 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
میخواستم بگم شهر بازی  رستوران  سینما  تئاطر  ولی حالا که توی خونه ای  فی ...

بیرون رفتنو خیلی دوسندارم فیلمم دیگه خیییلی دیدم..دوست اصلن ندارمممم و نمیخام داشته باشم,,همسرم خونه درس میخونه میخام منم یکار مفیدی کنم ک نگران من نباشه و روحیه بگیره

خب اگه مشکل مالی نداری یه معلم بگیر بیاد توی خونه((((حالا که نمیخوای بری بیرون)))

بهت موسیقی یا طراحی یا یه چیزی که دوست داری یاد بده

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

شما که قصدت داشتن درآمد نیست بگرد دنبال نیاز خودت 

مثلا ببین دوست داری خونت رو با چی تزئین کنی یا چی نیاز داری تو خونه که خودت درست کنی برات لذت بخش باشه 

من خودم کار نمد میکنم علاقه دارم‌ و دوست دارم همه وسایلی که میشه رو برا خودم درست کنم ولی خب فرصتش رو ندارم

یا لگه میبینی میتونی خیاطی رو با چیزهای ساده مثل دستگیره و چیزای دوست داری فانتزی قشنگش رو داشته باشی درست کن

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین