2777
2789
عنوان

خانما مامانا یه لحظه میاین

78 بازدید | 5 پست

سلام شیره خرما و شیره توت از این کارخونه اینا اعتباری هست بدم بچم بخوره؟ایا واقعا مفید درست میکنن یا نه؟آخه طبیعی و اصلش رو نمیشه پیداکرد

چاقی خرررر است😂

شیرخرما رو هم خودت میتونی درست کنی خو .... خرما رو بزار تو ی پلاستیک هواشو بگیر بعد بزارش جلو آفتاب خودش کم کم شیره ش جم میشه بعد ک جم شد از پایین پلاستیکه ی سوراخ بزن ی ظرف هم بزار زیرش جم میشه همین دیگه ..... ما خودمون نخلستان داریم اینجوری شیره خرما میگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخرما رو هم خودت میتونی درست کنی خو .... خرما رو بزار تو ی پلاستیک هواشو بگیر بعد بزارش جلو آفتاب ...

از اون خرما شیره دارا؟پلاستیک منظورت چیه؟یعنی انگار مچاله و گرد کنم توی پلاستیک خرما رو؟

چاقی خرررر است😂
از اون خرما شیره دارا؟پلاستیک منظورت چیه؟یعنی انگار مچاله و گرد کنم توی پلاستیک خرما رو؟

نمیدونم دقیق اما خرما رو ک از نخل میچینیم میشوریم خشک میکنیم بعد تو ی کیسه های پلاستیکی کلفت بزرگ میزاریم خرمارو فشار میدیم ک هوا نمونه بینش بعد میبندیمش میزاریم زیر آفتاب یکی دو روز تا شیره ش بیاد . البته ما اینجا آفتابمون گرمه شمارو نمیدونم . فک میکنم شاید از این خرما شیره دارا هم بشه اینجوری کرد