2789
@رویا_ش    

عزییییزممممممم 

فداااشششششششش شم

خانم خوشگل خوووودم😘😘😘😘😘😍

الهی که زیر سایه پدر و مادر نازش رشد کنه و همیشه موفق و سلامت باشن بچه های گلت راحله جونم😘😘😍💋🌹❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😌

اسمش رو چی گذاشتی؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
فدات بشم عزیزم خوبیم...سخت بود ولی گذشت

چطوری بووود؟؟؟

درد داشتی خیلییی؟؟؟؟

چند ساعت درد کشیدی؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت برم مرسی....طهورا....

نامدار باشه خوشگل خانوم🙏🏻🌹❤️😘

@رویا_ش    

وااااای خداااااااا چه نازه این دختر     خدایا شکرت ، تبریک میگم راحله جان خیلی خوشحال شدم خواهر جونم، 

چقدر شبیه طاها هست راحله. خدا حفظشون کنه هر دو بچه های گلت و . اسمش هم مثل خودش زیباست   . انشالله به سلامتی زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه گلم.

راحله بهتر شدی تعریف کن چه جوری شد زایمانت کی دنیا اومد و .....

وااااای خداااااااا چه نازه این دختر       خدایا شکرت ، تبریک میگم راحله جان خیلی خو ...

فدات بشم که اینقد مهربونی....نظر لطفته...وای رویادردامو یادم ننداز...۵/۵ساعت مداوم درد کشیدم بدون استراحت....الانم خوبم فقطزیردلم مثه پریودی درد داره...میگن جای جفته....☹

فدات بشم که اینقد مهربونی....نظر لطفته...وای رویادردامو یادم ننداز...۵/۵ساعت مداوم درد کشیدم بدون اس ...

قربونت برم عزیزمییییی، فدات شم گلم که اینقدر درد کشیدی، باور کن همش به ساعت نگاه میکردم میگفتم الان درد میکشه خدایا کمکش کن، ساعت ۸ اینا دنیا اومد؟ 

نمیدونم دردش چه جوریه ولی هر چی میخوام تجسم کنم که دردش شبیه چی میتونه باشه که اینقدر همه ازش میترسن نمیتونم تصور کنم. هم دوست دارم تجربش کنم هم میترسم نتونم. 

خداروشکر گلم که واسه تو و نینیت به خیر گذشت سالم اومد بغلت هم تو هم مهتاب جان. واسه منم دعا کنین سالم بیاد بغلم پسرم. خیلی استرس دارم.  

آره عزیزم بالاخره سخت بوده دیگه طبیعیه یه کم الان درد داشته باشی، 

خیلی سخت بود راحله؟ وقتی سرش اومد چی؟

قربونت برم عزیزمییییی، فدات شم گلم که اینقدر درد کشیدی، باور کن همش به ساعت نگاه میکردم میگفتم الان ...

هیچی جز وقتی ک سرش میخوادوارد کانال زایمان بشه سخت نیس....میگفتم دستشویی دارم بزارید برم میگفتن بچس...حالاواقعا هم بچه بودم...تو این ۵ ۶ ساعت فقطنیم ساعت اخرش ب غلط کردن افتادم خدایی😁اتفاقا زور زدن و اومدن سرش حس خوبیه عین اینکه از یه یبوست شدیدداری خلاص میشی😂

هیچی جز وقتی ک سرش میخوادوارد کانال زایمان بشه سخت نیس....میگفتم دستشویی دارم بزارید برم میگفتن بچس. ...

عزیزم زایمان دومت از اولیت راحت تر بود؟

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

هیچی جز وقتی ک سرش میخوادوارد کانال زایمان بشه سخت نیس....میگفتم دستشویی دارم بزارید برم میگفتن بچس. ...

وااای خدا از حرفات تصور که میکنم سر نینی سفت هست و از کانال زایمان که رد میشه چقدر فشار میاد و درد داره انگار دارم حسش میکنم   خیلی جیغ اینا هم کشیدی؟ قربونت برم چقدر عذاب کشیدی دختر واقعا خیلی شجاع هستی من جرات همچین ریسکی رو ندارم بخدا. 

آره واقعا اون جمله آخریت    

نه اولی ازدومی راحتتربود....حالاتوخاطرم میگم چرا

گلم زودتر هر وقت حالت بهتر شد خاطره این زایمانت و هم مفصل از اولش تعریف کن کنجکاو شدم ، اخه میگن اولین زایمان سخت تره چرا واسه تو برعکس بوده ،

وااای خدا از حرفات تصور که میکنم سر نینی سفت هست و از کانال زایمان که رد میشه چقدر فشار میاد و درد د ...

اتفاقا اثلا جیغ و داد نکشیدم...مادرشوهرمم بود موقع دردام خجالت کشیدم ازش😁😁