2789
راحله جان طه کجاست؟  رسیدگی‌بیمارستان چطوره؟ چیزی خوردی؟

مهتاب درد دارم هنوز....فعلا معلوم نمیشه کی دنبا بیاد...طاها پیش باباشه داره میارتش اینجا....بیمارستانم تاالان خوب بوده....نمیزارن چیزی بخورم میگن مایعات بخور...گشنمم هس....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهتاب دردام داره زیادتر میشه....😭

راحله جان تحمل کن عزیزم آیت الکرسی بخون تند تند، چند سانتی الان؟ کسی پیشت نیس؟ اگه میزارن خرما بخور انرژی بگیری، بدرفتاری نمیکنن که باهات؟

طاها امشب پیشت میمونه؟ به دخترت فکر کن انشالله تا چند ساعت دیگه سالم بغلش میگیری آروم تر میشی عزیزم

مهتاب درد دارم هنوز....فعلا معلوم نمیشه کی دنبا بیاد...طاها پیش باباشه داره میارتش اینجا....بیمارستا ...

عزیزم.. الهیییی

میدونم عزیزم میفهمم

آبمیوه های شیرین بخور که فشارت نیوفته 

طه دیگه داره براش خواهر کوچولوی خوشگل میاد😍😍😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مهتاب دردام داره زیادتر میشه....😭

آخی الهی فداتشم 😥

گل نازم صلوات بفرست ما هم برات صلوات میفرستیم 

باور کن دلم پیشته تمام مدت بهت فکر میکنم عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
راحله جان تحمل کن عزیزم آیت الکرسی بخون تند تند، چند سانتی الان؟ کسی پیشت نیس؟ اگه میزارن خرما بخور ...

رویا جان راحله هم داره نینیشو میاره😍😍😁

عزیزم.. چه حس خوبی دارم 

رویا جان راحله هم داره نینیشو میاره😍😍😁 عزیزم.. چه حس خوبی دارم  

آره عزیزم خوش به حالش، منم حس خوبی دارم خوشحالم براش ، استرس هم دارم

کی میشه نی نی منم به سلامتی بیاد بغلم

کاش سزارین میکرد خیلی سخته این همه درد و تحمل کردن

آره عزیزم خوش به حالش، منم حس خوبی دارم خوشحالم براش ، استرس هم دارم کی میشه نی نی منم به سلامتی بی ...

عزیزم..

انشالله نینی‌ شما هم سالم بیاد بغلت رویا جون😍😍

سزارین خیلی راحته ولی الان طبیعی رو اجبار کردن مگر اینکه مشکلی باشه یا بچه اول رو سزارین کرده باشن

راحله جان خوبی عزیزم

کاش از حالت خبر بدی 

عزیزم.. انشالله نینی‌ شما هم سالم بیاد بغلت رویا جون😍😍 سزارین خیلی راحته ولی الان طبیعی رو اجبار ...

انشالله ممنون عزیزم

آره راحته فقط دردش بعد عمل هست اونم قابل تحمله. 

منم یه بهونه ای میارم سز میکنم چاره ای ندارم.

انشالله ممنون عزیزم آره راحته فقط دردش بعد عمل هست اونم قابل تحمله.  منم یه بهونه ای میارم سز ...

انشالله عزیییزم 

اوخییی پسر گل شما هم بیاد دیگه عالی میشه رویاااا❤️❤️

راحله جااااان بیاااا😁😘😘😘😘😘😘

عکس‌ دختر نازتو بزار ببینییییییم😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘