2777
2789
عنوان

حدیث کسا

149 بازدید | 8 پست

من چله حدیث کسا دارم میخونم دیروز خوندم خیلی طولانی بود و آخرش خسته شدم میخواستم بی خیال بشم آخه سوادقرآنیم پایینه خیلی با وسواس و اشتباه میخونم متاسفانه،امروز تصمیم گرفتم صوتی گوشش بدم و تا جایی بشه همراش میخونم ولی خوب صوتی تند تند میخونه ولی با دقت گوشش میدم،آیا خدا اینجوری از من قبول میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از دیروز شروع کردم کاری نداره دوبار بخون راه میفتی اینطوری گوش بده همراهش بهونی قبوله دلتو بد نک ...

خودمم میگم خدا مهربونه قبول میکنه ،ولی بازم وسواس گرفتم

سلام عزیزم منم خیلی وقت ها چله هایی که میگیرم رو صوتی میخونم اشکالی نداره هرجور که راحتی دینتو ادا کن حتی برای زیبایی بچم چله ی سوره ی یوسف گرفتم بعضی وقت ها اینقد توانم میره نمیتونم بخونم اقام میگه گوش بده بهش

سلام عزیزم منم خیلی وقت ها چله هایی که میگیرم رو صوتی میخونم اشکالی نداره هرجور که راحتی دینتو ادا ک ...

مرسی گلم،میدونم خدا مهربونه حتما ازم قبول میکنه ،ولی میخواستم خیالم راحت بشه از بس وسواس فکری دارم