2777
2789
عنوان

قطره آهن

181 بازدید | 19 پست

مامانای خشگل بیایید

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.

بگو

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان کیا ب بچه شون قطره آهن ندادن و برای بچه شون مشکلی پیش نیومده 

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.
جانم؟

جانت سلامت

وا مگه میشه ندی بچه ی من ۸ ماهگی بردم ازمایش اصلن کم خونی نداشت 

الان۱۵ ماهشه باز بردم ازمایش گفتن ی‌کم کم خونه ب دلیل اینکه ی هفته قطرشو ندادم خاک برسرم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
دوستان کیا ب بچه شون قطره آهن ندادن و برای بچه شون مشکلی پیش نیومده 

من خیلی نامرتب داده بودم چون پسرم قطره. رو. بالا میاورذ

یه ماه پیش رفتم قطره اهن خارجی گرفتم مرتب میدم الان میترسم کم خونی بگیره

شروع کن ب. دادن

وا مگه میشه ندی بچه ی من ۸ ماهگی بردم ازمایش اصلن کم خونی نداشت  الان۱۵ ماهشه باز بردم ازمایش ...

ازمایش خون بهداشت گفت ببرین؟به من گفته ولی دلم نمیاد ببرمش ازمایش خون ..خیلی اذیت شد بچت؟

چون دندون سیاه میشه میگن خارجی هاا نمیدن بعدم چ‌ موادی هست ک دندون بچه رو داغون میکنه حتی هنوز دندون نداره اما دربیاره سیاهه حتی دکتر داروخونه گفت ماها ک نخوردیم چیزمون شد اخه بچه هاا بدشون میاد 

ازمایش خون بهداشت گفت ببرین؟به من گفته ولی دلم نمیاد ببرمش ازمایش خون ..خیلی اذیت شد بچت؟

۸ ماهگی بهداشت گفت ،ولی این ماه خودم ازش گرفتم قراره چندماه یبارم تکرار کنم خیالم راحته اینجوری

وا مگه میشه ندی بچه ی من ۸ ماهگی بردم ازمایش اصلن کم خونی نداشت  الان۱۵ ماهشه باز بردم ازمایش ...

عزیزم با ی هفته بچه کم خون نمیشه جانم