2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره لاغر میکنه زومبا برو روزی نیم ساعت

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

من عاشق بازوهای لاغرم رقص و طناب و حالت دویدن که دستامو هم باش تند تکون میدادم رو انجام دادم بازوهام و پهلوم خیلی لاغرتر شدن فعلن یکماه نشده شروع کردم البته چاق نیستم 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

من عاشق بازوهای لاغرم رقص و طناب و حالت دویدن که دستامو هم باش تند تکون میدادم رو انجام دادم بازوهام ...

طناب روی سنیه هات اثر گذاشته؟روزی چقدر میزنی؟چن تا یا چن دقیقه؟

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
لاغری سینه هم بگید

میدونی متاسفانه پا و با س ن خ راحت اکی میشن..من الان دوچرخه زدم اینقد خوب فرم گرفته ولی بالا تنه لامصب راهی نداره😔دمبلم خوب نیس..فامیلمون چن وقت زده بود فقط سفت میکنه همون بازوعه تپلو..ریزش نمیکنه..دیگ دارم عصبی میشمااا

من عاشق بازوهای لاغرم رقص و طناب و حالت دویدن که دستامو هم باش تند تکون میدادم رو انجام دادم بازوهام ...

امیدوارم نتیجه بده پس..منم تازه یکماهه رقص و یاد گرفتم حس میکنم تحرک دستام بیشتر شده امیدوارم لاغر کنه 

طناب روی سنیه هات اثر گذاشته؟روزی چقدر میزنی؟چن تا یا چن دقیقه؟

اره با این روش ها نمیدونم حالا کدوم بیشتر کدوم کمتر ولی سینه هام با اینکه شیر میدیم خیلی جمع شدن ، من پر هستم چاق نیستم برای تناسب اندام ورزش میکنم روزی 100تا طناب و نیم ساعت تا 45 دو یا رقص میکنم

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

امیدوارم نتیجه بده پس..منم تازه یکماهه رقص و یاد گرفتم حس میکنم تحرک دستام بیشتر شده امیدوارم لاغر ک ...

حتمن نتیجه میده شک نکن ،من که نتیجه اش راضیم

اره با این روش ها نمیدونم حالا کدوم بیشتر کدوم کمتر ولی سینه هام با اینکه شیر میدیم خیلی جمع شدن ، م ...

ممنون گلم من سایز سینه هام بین ۷۵ ۸۰ میخوام کوچیک بشن بدم میاد از بعد ماه رمضون شروع میکنم پس مچکرم