eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان بگید من چکار کنم😭 126 بازدید | 15 پست سلام اوایل بارداریمه یعنی سه دوروز دیگ میشم هفت هفته الان بیدار شدم خیلی کوچولو تهوع دارم ولی این سرگیجه خستم کرده چرا سرگیجه دارم چکار کنم سرگیجم خوب شه توروخدا اگ تجربه دارید بگید حالم بده الان،دیشبم شکم درد بدی گرفتم ب خودم میپیچیدم از درد (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1398/02/21 | 12:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*مهر_مادری* عضویت: 1393/03/12 تعداد پست: 1627 علائم بارداریه دیگه. دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 سرگیجم بیشتر میشه تهوع هم بیشتر میشه😭 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
لیلیوم۷۵ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12446 یه دورانی میگذره باید مغزیجات مقوی بخوری تابه اصطلاح سرت قوت بگیره خدایا شکرت
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 به پشت میخوابی؟ نه (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51316 باید صبر کنی دیگه چاره چیه درخواست دوستی ممنوع !
نینیگولو69 عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 9991 دکتررفتی ازمایشات نرمال بود؟ شاید کمبوداهن داری ولی سرگیجه طبیعیه من هنوزم بعضی وقتا سرگیجه های بدی میگیرم ضعف میکنم
شبنمm عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 4011 منم خییییلی سرگیجه دارم بیحالم سرمم یکم درد میکنه زنگ زدم بهداشت گفتم بهش خانومه میگه برو دکتر مغزواعصاب خدایا شکرت که هوامونو داری خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت نفسای من گل پسرام خدایا خودت مواظبشون باش
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 چه حس بدیه گرسنمه اما نمیتونم غذا بخورم خدایا حداقل سرگیجم خوب شه بعدظهر برم دکتر نمیتونم از جام پاشم اب قند خوردم نمیدونم ضرر داره یانه (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 یه دورانی میگذره باید مغزیجات مقوی بخوری تابه اصطلاح سرت قوت بگیره مثلا چه چیزایی میشه بگی؟ (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 منم خییییلی سرگیجه دارم بیحالم سرمم یکم درد میکنه زنگ زدم بهداشت گفتم بهش خانومه میگه برو دکتر مغزوا ... 😁😁😁 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
شبنمm عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 4011 😁😁😁 بنظرت برم یا زوده خدایا شکرت که هوامونو داری خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت نفسای من گل پسرام خدایا خودت مواظبشون باش
لیلیوم۷۵ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12446 مثلا چه چیزایی میشه بگی؟ مغزبادوم وفندق گردوپسته چندتادونه درروز بخور زیاده روی هم خوب نیست..پنجرهارو صبحا باز کن هوای تازه تنفس کن..گلاب بوکن..این کارا منو آروم میکرد اما خوب نمیکرد تا دورانش گذشت اوکی شدم ..اینم بگم مامانم با روغن حیوانی سرمو چرب کرد بعدرفتم حموم خیلی بهتر شدم اما بخاطر بوی بدش دیگه نزدم خدایا شکرت
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 بنظرت برم یا زوده همین الان برووو تا کار به جاهای باریک نکشیده😂 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭