2777
2789
عنوان

بگید من چکار کنم😭

126 بازدید | 15 پست

سلام اوایل بارداریمه یعنی سه دوروز دیگ میشم هفت هفته الان بیدار شدم خیلی کوچولو تهوع دارم ولی این سرگیجه خستم کرده چرا سرگیجه دارم چکار کنم سرگیجم خوب شه توروخدا اگ تجربه دارید بگید حالم بده الان،دیشبم شکم درد بدی گرفتم ب خودم میپیچیدم از درد

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرگیجم بیشتر میشه تهوع هم بیشتر میشه😭

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
به پشت میخوابی؟

نه

منم خییییلی سرگیجه دارم بیحالم سرمم یکم درد میکنه زنگ زدم بهداشت گفتم بهش خانومه میگه برو دکتر مغزواعصاب  

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

چه حس بدیه گرسنمه اما نمیتونم غذا بخورم خدایا حداقل سرگیجم خوب شه بعدظهر برم دکتر نمیتونم از جام پاشم اب قند خوردم نمیدونم ضرر داره یانه

یه دورانی میگذره باید مغزیجات مقوی بخوری تابه اصطلاح سرت قوت بگیره

مثلا چه چیزایی میشه بگی؟

منم خییییلی سرگیجه دارم بیحالم سرمم یکم درد میکنه زنگ زدم بهداشت گفتم بهش خانومه میگه برو دکتر مغزوا ...

😁😁😁

مثلا چه چیزایی میشه بگی؟

مغزبادوم وفندق گردوپسته چندتادونه درروز بخور زیاده روی هم خوب نیست..پنجرهارو صبحا باز کن هوای تازه تنفس کن..گلاب بوکن..این کارا منو آروم میکرد اما خوب نمیکرد تا دورانش گذشت اوکی شدم ..اینم بگم مامانم با روغن حیوانی سرمو چرب کرد بعدرفتم حموم خیلی بهتر شدم اما بخاطر بوی بدش دیگه نزدم

خدایا شکرت
بنظرت برم یا زوده    

همین الان برووو تا کار به جاهای باریک نکشیده😂