asalyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 285 عنوان زبان آموزی به کودک 81 بازدید | 13 پست سلام دوستان . دخترم چهار سالشه و خیلی به زبان انگلیسی علاقه داره . یه کلاس دیگه میره و نمیخوام با کلاس زبان خستش کنم .نرم افزاری که رو کامپیوتر اجرا بشه سراغ ندارین.در کل شما چه کاری برای آموزش زبان برای بچتون انجام دادین؟ گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary 1398/02/21 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر_حسین2 عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 326 بچه اين سن زوده هنوز براشزبان مادري مهمتره دايره لغاتش بيشتر شه
asalyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 285 فقط سی دی میزارم براش چه سی دی ای؟ گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
mamabasena عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 4647 دختر من فقط برنامه کودک انگلیسی نگاه میکنه و خودم باهاش حرف میزنم و شعر انگلیسی میخونم خیلی پیشرفت کرده و مطمعنا تا ۶ ماه دیگه کامل دو زبانه میشه
asalyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 285 بچه اين سن زوده هنوز براش زبان مادري مهمتره دايره لغاتش بيشتر شه خودش خیلی علاقه داره . مدام میپرسه این به انگلیسی چی میشه ، اون چی میشه. گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
mamanizahra عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 6793 چه سی دی ای؟ کارتونسگ های نگهبان paw patrolDoraجم کیدز هم برنامه هاش خوبه به فکر لثاینم یه کلاس زبان بذارم یا معلم خصپصی بگیرم ولی پیدا نکردم هنوز
asalyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 285 دختر من فقط برنامه کودک انگلیسی نگاه میکنه و خودم باهاش حرف میزنم و شعر انگلیسی میخونم خیلی پیشرفت ... خب شما خودت انگلیسیت باید خوب باشه. منم الان تنها کاری که میکنم فیلمها و انیمیشن انلیسی براش میذارم. گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
mamabasena عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 4647 خب شما خودت انگلیسیت باید خوب باشه. منم الان تنها کاری که میکنم فیلمها و انیمیشن انلیسی براش ... انگلیسی من معمولیه همین شعرایی ک جم کیدز میزاره رو خودت باهاش بخون خیلی سریع یاد میگیرن
asalyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 285 انگلیسی من معمولیه همین شعرایی ک جم کیدز میزاره رو خودت باهاش بخون خیلی سریع یاد میگیرن مرسی. ماهواره رو جمع کرذیم . ببینم شعراش و میتونم دان کنم گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
asalyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 285 نرم افزار پاپیتا جم کیدز تبلیغ میکنه عالیه شما گرفتی؟؟ گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
مایوک عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1562 شما گرفتی؟؟ آره حدود ۴۵تومنه امروز تبلیغشو ببین کار باهاش راحته کلی دایره لغاتش زیاد شده و شناخت کل حروف و چندتایی رو راحت مینویسه دیگه 😆😆😆😆😆😆
asalyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 285 آره حدود ۴۵تومنه امروز تبلیغشو ببین کار باهاش راحته کلی دایره لغاتش زیاد شده و شناخت کل حروف و چندتا ... ممنونم. گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary