2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب!

238 بازدید | 7 پست

چند روز پیش کد ت لگرام برام اسمس شد! فک کنم یکی میخواست با شماره من ت لگرام نصب کنه😐 شانس آوردم رمز دوم دارم. شما هم حواستونو جم کنین😊

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

شاید اشتباه وارد  کرده من یه بار اشتباه سه رقم وسط همراه اولمو زدمو ۴ رقم آخر ایرانوِلمو

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش این جور وقت بفهمیم طرف کیه پیام بدیم بیا برو اگه چیز جالبی پیدا کردی منم خبر کن با هم بخونیم 🤣🤣 البته احتمال اشتباه وارد کردن شماره هم وجود داره، برا من اینم پیش اومده 😂😂😂

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
گوشیت دست کسی نباشه کدو نداشته باشن نمیتونن هک کنن ولی اون رمز دومه خیلی به درد بخوره منم دارم

آره گوشیم دست شوهرم بود صدام کرد برات کد اومده چرا داری تل میریزی ک گفتم من نبودم🤔 موندم کی میخواسته بره تو تل من فوضولی!!

درباره رمز دوم توصیح میدی لطفا

توی تل یه قسمتی هست ک یه رمزیو خودت میذاری برای اینکه دوباره بخوای تلو نصب کنی اون رمزو حتما باید وارد کنی برای جلوگیری از هک کردن امنیتت دو برابر میشه