2789
عنوان

یه لحظه بیایین

43 بازدید | 6 پست

دکتر بهم گفت پرده گوشت پاره شده مال خیلی وقت پیش هست الان زیاد شده گفت عمل هم کنی شنواییت خوب نمیشه دارم گریه میکنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

الهی،نگران نباش خانومی توکل کن به خدا،ان شاالله به حق این ماه عزیز خوب میشی

حتما چندجای دیگه دکتربرو وبه نظر یه دکتراکتفانکن

حالا چرادیر اقدام کردی؟؟؟

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی،نگران نباش خانومی توکل کن به خدا،ان شاالله به حق این ماه عزیز خوب میشی حتما چندجای دیگه دکتربر ...

فدات قبلا رفته بودم دکتر نگفته بود پاره است امروز نوشت برای نوار گوش و گفت مال خیلی وقت پیش هست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
فدات قبلا رفته بودم دکتر نگفته بود پاره است امروز نوشت برای نوار گوش و گفت مال خیلی وقت پیش هست

من هم مثل تو چندبارکمردرد گرفتم رفتم دکترهیچ کدوم نگفتن عکس بگیرببینیم چی شده،تاجایی که دردزدبه لگن وپاهام عکس گرفتم گفتن دیسکت له شده وبایدعمل کنی😔چندجا رفتم دکتر آخریش گفت فعلا دارو بخوراگه بهترنشدی جراحی کن

شماهم حتما به چندتادکترسربزنید،سرچ کنیدتو اینترنت پزشک های حاذق روپیداکنید

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
به نظرتون برم دکتر دیگه

ببین به نظرم چن تا دکتر برو آهه دوستم دقیقا همینطور بوده ۷۰درصد شنواییش رو از دست داده بود (یه گوشش)خیلی دپرس یود تازه روز به روز هم کمتر میشده اما چن وقت پیش واسه مصاحبه استخدامی فرهنگیان رفته بود فرستاده بودن پیش یه دکتر اون گفته بهش تابستون عمل کن خوب میشه شنواییت هم برمیگردع

تیکرروزشماری کنکورهخدایا یعنی میشه مهر ماه بیام امضام رو عوض کنم و جاش بنویسمبا افتخاااار معلمم😔😔میشه یه صلوات واسه رسیدن به هدفم بفرستید 😭😭😭
ببین به نظرم چن تا دکتر برو آهه دوستم دقیقا همینطور بوده ۷۰درصد شنواییش رو از دست داده بود (یه گوشش) ...

مرسی گلم فدات