من یه بار صاف گرفتم باید حتما با آب رقیق بشه ما تازه اومده بودیم خونه جدید توالت خیلی بو میداد ریختم خوب شد اما یه بنده خدایی ریخت تو چاه حمومشون کل سقف طبقه پایینی سوراخ شد خیلی باید مراقب باشی حتما ماکس بزن مارک اونی که لوله حموم سوراخ کرد نمی دونم چی بود
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اگه حمومه اول تلنبه بزن شاید گیرش رفع بشه اگر ظرفشویی اول تلنبه بزن اگه نشد احتمالا مو و آشغال توی لوله زیر کابینت جمع شده یه تشت بزار زیر اون لوله اروم باز کم آمیزش کن اگه توالته بهتره بپرسی چون واقعا اگه خرابکاری کنی خرج میزاره رو دستت
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دیروز من گفتم نکنه سر شامپویی چیز افتاده یه چوب کلفت بلند زدم داخلش اندازه دو تا مشت پر موی بلند در اومد موهای خیلی بلند تو خونه ما کسی موهاش بلند نیست انقدری زیاد بود گفتم صد در صد گرفتگی رفع شده اما باز همونجوری ببود