2777
2789

من یه بار صاف گرفتم باید حتما با آب رقیق بشه ما تازه اومده بودیم خونه جدید توالت خیلی بو میداد ریختم خوب شد اما یه بنده خدایی ریخت تو چاه حمومشون کل سقف طبقه پایینی سوراخ شد  خیلی باید مراقب باشی حتما ماکس بزن مارک اونی که لوله حموم سوراخ کرد نمی دونم چی بود

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار صاف گرفتم باید حتما با آب رقیق بشه ما تازه اومده بودیم خونه جدید توالت خیلی بو میداد ریختم ...

من خیلی میترسم لوله خراب بشه 

مستاجر هستیم 

به نظدت چقدری بزارم باشه تو لوله؟

چشمانم را 
مشکل لوله چیه؟لوله کجا هست

منظورم همون چاه حمومه گرفته

اب رد میشه اما خیلی اهسته 

گرفتگی بر اثر مو هست خیلی ببخشید 

ما مستاجریم 

نگرانم بریزم بعد بالا زنه کلا همه چی خراب بشه

چشمانم را 

اگه حمومه اول تلنبه بزن شاید گیرش رفع بشه اگر ظرفشویی اول تلنبه بزن اگه نشد احتمالا مو و آشغال توی لوله زیر کابینت جمع شده یه تشت بزار  زیر اون لوله اروم باز کم آمیزش کن اگه توالته بهتره بپرسی چون واقعا اگه خرابکاری کنی خرج میزاره رو دستت

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ببخشید بی ادبی شد تو پست قبلی به جای آمیزش کن تایپ شده آمیزش کن😅

ببخشید بی ادبی شد تو پست قبلی به جای آمیزش کن تایپ شده آمیزش کن😅

به جای تمیز کن تایپ شده آمیزش کن

🤭🤭 الان به نظدت لولا باز کن بریزم؟

اول تلنبه بزن آب جوش بریز

اول تلنبه بزن آب جوش بریز

اخه تلنبه مو رو میبره؟

یه چیز بگم حالت بهم میخوره

دیروز من گفتم نکنه سر شامپویی چیز افتاده یه چوب کلفت بلند زدم داخلش اندازه دو تا مشت پر موی بلند در اومد موهای خیلی بلند تو خونه ما کسی موهاش بلند نیست انقدری زیاد بود گفتم صد در صد گرفتگی رفع شده اما باز همونجوری ببود 

چشمانم را 
اخه تلنبه مو رو میبره؟ یه چیز بگم حالت بهم میخوره دیروز من گفتم نکنه سر شامپویی چیز افتاده یه چوب ...

چی بگم .با همون چوبه بقیش هم درار.احتمالا مال چندین ساله مونده یا یه کار بهتر به صاحب خونه تون بگید .چند وقته. اینجایید؟

چی بگم .با همون چوبه بقیش هم درار.احتمالا مال چندین ساله مونده یا یه کار بهتر به صاحب خونه تون بگید ...

دیگه درنیومد 

چند ساله 

حالا من میگم حتی لوله باز کنم شاید موها رو از بین نبره

میخاستم برم فنر بخرم که دیدم نوشته برای جسم سخته 

چشمانم را