2777
2789
عنوان

چ رشته ای برم

33659 بازدید | 44 پست

الان نهمم واسه دهم چ رشته ای برم ک بعد دانشگاه چ رشته ای بخونم علاقم روانشناسیه ولی خب دوس دارم ی درامدی هم داشته باشم ک فک میکنم از طریق روانشناسی بعیده درامد داشته باشم شما چی پیشنهاد میدین؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روحيه و شرايط آدما متفاوته هر رشته اي خواستي بري از بازار كارش مطمئن شو

جا داره بگم هیچی بازار کار نداره جز رشته هایی ک دولت استخدام میکنن که اگه قبول شید 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
 ب هنر

خب برو هنر 

اصلا به شغل اینا فک نکن 

چون کلی راه داری تا اون موقع کسی هم از وضع مملکت خبر نداره 

ولی آدم به هرچی علاقه داشته باشه توش موفق میشه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من يه روانشناس ميشناسم حداقل ماهي پنجاه تومن رو داره 

كلي كارگاهاي مختلف تربيت فرزند و همسرداري  و مشاوره ميذاره و برا هر كارگاهش دوبست سيصد نفر ميان  

كلي هم روانشناس بيكار داريم 

كاملا بستگي داره خودتون چطوري عمل كنيد 

هيچ رشته اي تو ايران بازار كارش تصمين شده نيست 

من حدود 15 سال پیش انتخاب رشته کردم

چون درسم خوب بود بهم گفتن برو رشته ی ریاضی...منم رفتم و اونجا هم همچی خوب بود...وقتی نوبت انتخاب رشته دانشگاه شد ...مونده بودم چه رشته ای رو تو انتخابهام بزنم

مهندسی میخواستم

مهندسی برق و مکانیک و عمران جزو بالاترینها بود...مامانم معلمه...بهم گفت این رشته ها به درد دخترا نمیخوره، بازار کار برات نداره...بین رشته های مهندسی ، مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کردم، خیلی بهش علاقمند نبودم، ولی خب بدم هم نمیومد...میگفتن بازار کار خوب داره البته اون موقع.

قبول شدم و 4سال خوندم و فارغ التحصیل شدم و چندسال متوالی برای  آزمونهای استخدامی درس خوندم و شرکت کردم، بلاخره قبول شدم و کارمند دولت شدم.

بنظر من برو دنبال رشته ای که کار برات داشته باشه و فردا بتونی زندگیتو بچرخونی و کمک همسرت باشی.

بعضی علاقمندی ها آینده نداره.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
خب برو هنر  اصلا به شغل اینا فک نکن  چون کلی راه داری تا اون موقع کسی هم از وضع مملکت خب ...

اخه من هنرو درسته دوس دارم مثلا خیاطی ولی خب دوس ندارم وقتمو تلف کنم بعبارتی وقتی میتونم با ی دوره چند ماهه یادبگیرمش چرا چندسالمو هدر بدم منظورم اینه ک میخام ی جایگاه مهمی تو جامعه داشته باشم اینم بگم پزشکی دوس ندارم 

رشته ی تجربی هم خوبه

همه دکتر نمیشن ولی اگه مدرک کاردانی یک رشته ی بیمارستانی رو داشته باشی راحت کار پیدا میکنی.

پرستاری و مامائی که بازار کارش فو العاده خوبه

هوشبری، اتاق عمل، مدارک پزشکی،بهداشت خانواده و ... هم خوبن 

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
  اخه من هنرو درسته دوس دارم مثلا خیاطی ولی خب دوس ندارم وقتمو تلف کنم بعبارتی وقتی میتون ...

جایگاه مهم رو خودت و شخصیتت میتونی برای خودت دست و پا کنی 

چرا با رشته خیاطی نشه؟ 

میتونی طراحی لباس بخونی که بعدا مزون داشته باشی برای برندای مختلف کار کنی 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من حدود 15 سال پیش انتخاب رشته کردم چون درسم خوب بود بهم گفتن برو رشته ی ریاضی...منم رفتم و اونجا ه ...

خب کنم دنبال همینم دیگه ولی خودتونم گفتین زیادم بدتون نمیومد از رشته تون منم رشته ای میخام ک بازار کارش خوب باشه حتی اگه علاقم زیاد نباشه