2777
2789
عنوان

چکارکنم

158 بازدید | 15 پست

خانما باعرض پوزش ماامشب رابطه داشتیم بعدش غسل ولالا

الان بعد سحری که رفتم دستشویی برای نماز وضو بگیرم دیدم یه مقدار ترشحم قرمزه وبیرون واژنم سوز میزنه جایی که برای زایمان بخیه میزنن

سوال۱:دلیلش چیه بنظرتون؟

سوال۲:روزه ام درسته؟نمازم قبوله؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش شاید از رابطه باشه که بقول خودتون جای بخیه بوده و خونریزی کرده و اگه همین بوده باشه یعنی خونریزی از زخم باشه یا همون بخیه روزه درسته ولی برای نماز باید تجدید وضو میکردین 

دلیلش شاید از رابطه باشه که بقول خودتون جای بخیه بوده و خونریزی کرده و اگه همین بوده باشه یعنی خونری ...

تمیز محل روشستشو دادم بعدش وضو گرفتم 

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
دلیلش فک کنم شدت رابطه باشه ویا خشکی واژن. سوال دوم رو نمیدونم. 

بله خودمم فکرم همینه چون هم شدید بود وهم اوایلش خشک

ببین شاید واژن زخم شده ک سوزش داره.. روزه ک درسته ولی وضو اگر دیدی لباس زیرت نجس نشده وضوت هم ایراد ...

آخه بیرون واژن

لباس زیر پاک بود 

فکر نمیکنم جفتش مشکلی داشته باشه

ممنونم

وای دختر هرجارفتم تو اونجایی😂

😁😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤