2821
2789

اکه پوستت خشکه تاپیکم بخون 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پوستم فکرمیکنم چرب باشه ☹

چرب نمیدونم عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خیلی وضع پوستم خرابه خیلی جوش زدم

برو دکتر پوست عزیزم 

واقعا ؟بعدچه جوربود دردداشت

نه درد که نداره، یه سوزش خیلی کم، بیشتر چندش و ترسناک بود، بعدم جای زخمش خارش داره

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 

فقط دوست عزیز اول مطمئن شو کم خونی نداشته باشی، چون اونطور بیشتر آسیب میبینی

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
فقط دوست عزیز اول مطمئن شو کم خونی نداشته باشی، چون اونطور بیشتر آسیب میبینی

جدییی من حس میکنم کم خونم بعد قبل اززالو روزه باشم یعنی بده؟

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
من حجامت انجام دادم برا جوش صورت اول باید حجامت انجام بدی بعد بری زالو من باحجامت و خوردن خاکشیر خیل ...

عه واقعا پس اول حجامت بایدکنم؟مرسی عزیزم که گفتی 

عه واقعا پس اول حجامت بایدکنم؟مرسی عزیزم که گفتی 

اره اول حجامت بین دوکتف بعد ده روز حجامت کبد طحال و بعد ده روز حجامت صورت بعد زالو  قبل اینکه بری حجامت کبدتو صاف کن خاکشیر کاسنی اینچیزا رو بخور 

اره اول حجامت بین دوکتف بعد ده روز حجامت کبد طحال و بعد ده روز حجامت صورت بعد زالو  قبل اینکه ب ...

حالا خواستم فردابرم دکترخداکنه بازباشه مطبش بنظرت بازه؟