2777
2789

ببخش استاتر

دوستان چند روزه دکتر واسه مادرم تخشیص سرطان داده تو رو خدا دعا کنید حمد و صلوات بفرستین دارم دق میکنم حالم خوب نیست دعا کنید اشتباه بوده باشه

فردا دوباره قراره ازمایش بده احتمالا اشتباه باشه

کامنتهارو میخونم ببخشید جواب نمیدم لایک میکنم

میخوام از زبانی که گناه نکردیم دعا بخوام دوستان

تو رو خدا ناراحت نشید تو تاپیکا میام دستم بجایی بند نیست معذرت میخوام از همتون

تاپیک زدم پر بازدیدش کنید خواهش میکنم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاده😓

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

هروقت اومدی گفتی از چه نظر لایکم کن 

هرچند اونموقعه دیگه رفته تو پربازدید خودم پیدات میکنم😆😆😆😆😆😆

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
اخه شرایطت تو بگو شاید فقط پفک میخری خب بسه ،شاید خرج سه تا بچه رو میدی خب کمه 

۳ تا بچه رو میدم .پشت گوشی فشح میده بیاد بعد ۴ ماه بازم جنگ شروع میشه.بخدا همه لاغریم

۳ تا بچه رو میدم .پشت گوشی فشح میده بیاد بعد ۴ ماه بازم جنگ شروع میشه.بخدا همه لاغریم

کی فحش میده ،یه ذره خوب توضیح بده ،واقعا سه تا بچه داری 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
کی فحش میده ،یه ذره خوب توضیح بده ،واقعا سه تا بچه داری 

شوهرم.من پنج میلیون خرج کردم .دو میلیونو دادم برا بیمه ویکی از فامیلاش.بعد ۵۰۰ دادم برا لباس .و ۱ میلیون هم برا دکتر و مهد و شار ژ و قبض و اینا.حالا میخوام پسرم رو ببرم برا عمل میگه زیاد خرج کردی.خوب خرجی من همون ۱۶۰۰ بود که بیشتر نشد.بهش میگم حالیش نمیشه.بچه میمونه رو دستم اخر سرم سر طان میگیره همین الانم دیره برا عمل

شوهرم.من پنج میلیون خرج کردم .دو میلیونو دادم برا بیمه ویکی از فامیلاش.بعد ۵۰۰ دادم برا لباس .و ۱ می ...

خدا نکنه ،ایشاله که پول عملش جور میشه ،مگه مشکلش چیه که خدایی نکرده میگی سرطان میشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌