2821
2789
عنوان

كمك

39 بازدید | 4 پست

دوتا گل دختر دارم. هميشه ارزو داشتم يه پسر هم داشته باشم. اونايي كه هم پسر دارن هم دختر ميشه جواب بدن. ارزششو داره بخاطر پسر سوميو بيارم يا نه فرقي نداره؟

بچه ندارم 

اما بنظرم هر کدوم ی معنی خاصی داره

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

برادر داشتن ی حسیه که نمیشه توصیف کرد بسی  شیرین بسی دل نشین دوست ندارم بچه هام این حسو تجربه نکنن همون طور که من نمیتون از احساس خواهرانه بگم 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه خیلی پولداری ویه اعصاب قوی داری و از این آدما هستی که فقط زندگیت بچست خواب اگه نیاری فکر میکنی چی از دست دادی🤔🤔🤔ولی اگر بچه هات بزرگن و دیگه از اب وگل در اومدن و مثل من اعصاب نداری وپولم نداری و شوهرت هم چیزی نمیگه نه

2790
2823
2791
2779
2792