2821
2789

بپرسم چرا؟🤔

ان‌شاءالله لیلی شوهرت باشی و شوهرت مجنون تو...ان‌شاءالله عشق همه زن و شوهرای دنیا روز به روز نسبت به هم بیشتر بشه و همه بچه‌ها توی خانواده پر از عشق و امنیت بزرگ بشن بگو آمین😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امروز که گذشت يک هفته هست که بابامو ندارم ..

دنیا همینه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

ببخش استاتر

دوستان چند روزه دکتر واسه مادرم تخشیص سرطان داده تو رو خدا دعا کنید حمد و صلوات بفرستین دارم دق میکنم حالم خوب نیست دعا کنید اشتباه بوده باشه

فردا دوباره قراره ازمایش بده احتمالا اشتباه باشه

کامنتهارو میخونم ببخشید جواب نمیدم لایک میکنم

میخوام از زبانی که گناه نکردیم دعا بخوام دوستان

تو رو خدا ناراحت نشید تو تاپیکا میام دستم بجایی بند نیست معذرت میخوام از همتون

تاپیک زدم پر بازدیدش کنید خواهش میکنم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
دنياي بديه ..خيلي بد 

اگر خوب بود که اسمش دنیا نبود، میشد بهشت

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)