2777
2789
عنوان

مامانا لطفا يه لحظه تشريف بياريد

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سشوار روشن ميزارم خيلي رومخه خدايي  محيط ارومه ها ولي جرات ندارم راه برم يعني با صداي دمپاي ...

صدای سشوار یا جارو برقی ضبط کن رو گوشی که بتونی کم و زیادش کنی. بعدشم در طول روز بذار تو خونه صدای کارای روزمره ت باشه که عادت کنه به صداها دیگه بیدار نمیشه اما صدای یهویی و تیز نباشه. شبا آروم باشین که بفهمه شب واسه خوابه ،کلا فرق روز و شبو بفهمه. 

مگه آروغ نمیزنه که نفخ داره؟ من دخترم دوماهشه الان دیگه قلقش اومده دستم. سعی کن اخلاقشو بشناسی

خوابش خيلي كم و سبكه همش پستونكو تفش ميكنه بيرون  چيكار كنم عادت كنه؟

پسر منم اينطور بود،انقد بذار دهنش تا عادت كنه،وقتي بزرگتر شد خوابش سنگين ميشه

🍃زندگي نه يكبار بلكه هرروز صبح شروع مي شود🍃
2803
الان ديشب از يازده بيدار بود تا نه صبح حتي تو ماشينم نخوابيد  نفخ داره دارو هم اثر نداره منم ك ...

منم الان رژیم هستم هنوز باید ساخت کاریش نمیشه کرد، اما بعد یک ماه میشه گیرمیچر داد از دکترش بپرس

صدای سشوار یا جارو برقی ضبط کن رو گوشی که بتونی کم و زیادش کنی. بعدشم در طول روز بذار تو خونه صدای ک ...

بايد همينكارو كنم روزا از ترس بيدار نشدنش خونه سكوته شبم سكوته از اين به بعد بايد تلويزيونو حداقل روشن بزارم 

2804
من الان دايميتيكون و كوليكيز و گريپ ميكسچر گياهي ميدم ولي بازم بي قرارِ

من تمام اينارو بس دادم ولي تاثير نداشت

درست پي پي نميكردو نفخ داشت

كمي وي،پدي لاكت و لاكتولوز داد خيلي خوب بود سريع خوب شد،اون كمي وي خيلي واسه نفخ خوبه،شايد جاي ديگش درد ميكنه،شايد گوشش باشه

فكر كنم شيرمم سيرش نميكنه خيلي ابكيه😔

شايد هم همينطور باشه ك ميگي،من شير خودمو ب بچم ميدادم ولي پشيمونم ك چرا دركنارش شيرخشك هم بش ندادم،خيلي خوبه ك كمكي بخوره هم وزن گيريش بهتره هم واسه خودت ،شايد خواستي بري جايي راحت ميتوني بذاريش پيش كسي تا برگردي شيرخشك ميخوره من دانشجو بودم خيلي اذيت ميشد پسرم ،ب تجربه من كمكي بش بدي خيلي خوبه

2805
شايد هم همينطور باشه ك ميگي،من شير خودمو ب بچم ميدادم ولي پشيمونم ك چرا دركنارش شيرخشك هم بش ندادم،خ ...

والا دكتر گفت نان يك بده منم دادم و اين بچه همش جيغ ميزد برديمش صدتا دكتر نفهميدم چشه اخر سر همسر گفت شايد به لاكتوز حساسيت داره نداديم خوب شد 

حالا فردا ميخام ببرمش برا واكسن از يه دكتر ديگه بپرسم ببينم شير ديگه چي ميتونم بدم كه لاكتوز نداشته باشه 

بخدا ميترسم بس بچم اذيت شد 

ادم دلش ميسوزه اين طفليا نميتونن دردشونو بگن و فقط گريه ميكنن 

منم كارم شده بود گريه بس بچم اذيت ميشد

من تمام اينارو بس دادم ولي تاثير نداشت درست پي پي نميكردو نفخ داشت كمي وي،پدي لاكت و لاكتولوز داد ...

بله فردا ميخام ببرم گوششم نشون بدم 

ماشاالله دكتراي الان معاينه ي درست و حسابي نميكنن كه 

كمي وي ميتونم بهش بدم دوماهشه؟

البته فردا بازم از دكتر ميپرسم

والا دكتر گفت نان يك بده منم دادم و اين بچه همش جيغ ميزد برديمش صدتا دكتر نفهميدم چشه اخر سر همسر گف ...

ميدونم چي ميكشي چون اين راهو رفتم اوايلش ادم خيلي حساسه بزرگتر ك شد شمام بهتر ميشي،كلا نان نفخ اوره،من تا يك ماهگيب پسرم ببلاك دادم خوب بود بعد قطعش كردم ك واقعا اشتباه كردم

2801