2777
2789
خداروشکر مشکل مالی خاصی ندارم .  ولی فوق لیسانس بهترین دانشگاه دولتی خوندم و بیکارم ‌. خیلی دو ...

من درکت میکنم خودمم این مشکل رو دارم کسی هم نیست مسوولیت پسرمو قبول کنه بتونم دو ساعت برم بیرون زندانیم

یه روانشناسی میگفت :                                   مریضای واقعی هیچوقت پیش ما نمیان،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر مشکل مالی خاصی ندارم .  ولی فوق لیسانس بهترین دانشگاه دولتی خوندم و بیکارم ‌. خیلی دو ...

اره عزیزم بچه خیلی توی سن پایین حساسه به وجودت نیاز داره براش مادر نمونه شو بعد که بزرگ شد رفت مدرسه خیالت راحته وقتت ازاد میشه برو دنبال کار ولی مطمئن باش الان یکم کم کاری کنی برا بچه تو بزرگیش همین کم کاری فاجعه ای میشه هم خودت پشیمون میشی

من درکت میکنم خودمم این مشکل رو دارم کسی هم نیست مسوولیت پسرمو قبول کنه بتونم دو ساعت برم بیرون زندا ...

عزیزززمم دعا میکنم بچمون به سن مهد برسه برا امثال ماهاام فرجی بشه به ارزومون برسیم  

عزیزززمم دعا میکنم بچمون به سن مهد برسه برا امثال ماهاام فرجی بشه به ارزومون برسیم  

من پسرم تقریبا سه سالشه ولی هزینه ی مهدم نمیرسونم 

یه روانشناسی میگفت :                                   مریضای واقعی هیچوقت پیش ما نمیان،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان...
من درکت میکنم خودمم این مشکل رو دارم کسی هم نیست مسوولیت پسرمو قبول کنه بتونم دو ساعت برم بیرون زندا ...

سعی کن با اقاتون برنامه ریزی کنی حداقل صبح ها یا یک ساعت از روزو بری بیرون تا هم از بچه داری زده نشی هم اینکه روحیت شاد بشه

اره عزیزم بچه خیلی توی سن پایین حساسه به وجودت نیاز داره براش مادر نمونه شو بعد که بزرگ شد رفت مدرسه ...

حق با شماست.  

امیدوارم خوب تربیت بشه. فعلا که توفیق اجباری شده تمام وقتم درخدمت ایشون پرمیشه

حق با شماست.   امیدوارم خوب تربیت بشه. فعلا که توفیق اجباری شده تمام وقتم درخدمت ایشون پرمیشه

زنده باشه ان شالله نتیجه اشو ببینی بزرگ بشه بهش افتخار کنی

سعی کن با اقاتون برنامه ریزی کنی حداقل صبح ها یا یک ساعت از روزو بری بیرون تا هم از بچه داری زده نشی ...

شوهرم اگه همراه بود که غصه ای نداشتم ۵ دقیقه گذاشتم پیشش پیارسال رفتم نونوایی اومدم دیدم به شوخی زده چش بچه خون خالی خدا رحم کرد بچه ام چشش چیزی نشد مث شمر میمونه نه بچه رو جیش میگیره نه پی پی میبره هر باررفتم اومدم مجبور شدم فرش بشورم خسته کوفته