2777
2789

وقتی عقد و عروسیتون با هم گرفتن میشه بگیییییییید دیگه چرا و به چه دلیلی و به چه حققققققققی نمیزارن شما کنار هم بخوابین مگر اینکه کافر باشن ظالم باشن خدا رو نمیشناسن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا خدااااا از دست اینا 

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکتو خوندم خب شما ک عقدو عروسی گرفتین ینی چی خانوادم نمیزارن پیش هم بخوابیم😞😒

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

بابا بیخی نگهش دار بزا بگن که این بد بود که چی بشه 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

دقیقا شرایط دوسال پیش منو داری . شوهرم اول سربازیش بود .. عقد بودیم  ۲سال.. حامله شده بودم . جهاز و خونه و همه چی اوکی بود .. ک مادرش مجبور کرد بندازم و کلی داستان دیگه ک بعدش کشیدم ... نندازش از میشنوی 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)