2777
2789
عنوان

دوران عقد

523 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من 5 ماهه عقد کردم. خودم کارمندم همسرم بازاری. من 31سالمه شوهرم33.اولین اینکه همسرم خیلی پسر خوبیه ولی مثلا به من  تا الان بعضی اوقات میگه چیزی لازم نداری برات بگیرم یا مثلا پول بده مثلا عیدی گرفته بودن برام به اضافه100تومن سال تحویل داد بهم.با اینکه خودش پخش لوازم آرایشی بهداشتی داره مثلا برام اتوی مو بساره. اوایل عقد رژ و کرمو و مسواک و خمیر دندون گرون میآورد الان زیاد نگه. حس میکنم کمی خسیس ه.ولی الان جدیدا ماشین گرفته یه پراید داره . ولی یه رنو ساندرو گرفته میگه بر و رانندگی یاد بگیر بدم برونی.البته تقصیر خودم هستش من محبت کردن به شوهر و بلد نیستم با اینکه خیلی مهربونه میخام خیلی بیشتر جذبش کنم روشش بلد نیستم دوران عقد چطوری باهاش رفتار کنم .حرفی پیدا نمیکنم باهاش حرف بزنم چی بگم نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری خب  دوست عزیز

باهاش پرحرف باش حرفای اونجوری بزن شوخی کن بخندونش محبت کن لاو بترکون

خواسته هاتم بهش بگو خجالت نکش ازش

جذاب باش

از نظر عاطفی سیرش کن تا وابسته شه بهت

I am a queen because I have a cute mad king
مشکل اصلی  آینه میخام شوهرمو جذب کنم  بهش محبت کنم بلد نیستم چطوری باهاش رفتار کنم. من اصل ...

احتمالا قبلا باکسی نبودی

سعی کن با دخترای زیادی دوست باشی دخترایی ک یا دوس پسر دارن یا نامزدن خودبخود یاد میگیری ازشون اینطوری گفتن فایده نداره

بله   اصلا دوست پسر نداشتم

استارتر میشه ازت بپرسم از کدوم ختمت حاجت گرفتی؟ تاپیکای قبلتو دیدم نوشته بودی چله میخوای بگیری میشه بهم بگی ممنونم 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق