دوستان همسر من پدر و مادرش رو بیمه کرده البته خودشون هم بیمه دارن ولی همسرم از اول شروع کارش بیمه شون کرده بود اینا هیچ وقت تو این ۱۰ سال زندگی ما از دفترچه استفاده نکردن با وجود اینکه دستشون خیلی باز نیست همش مطب های خصوصی میرن و درمانگاه رو قبول ندارن در صورتی که درمانگاه هایی که با بیمه ما قرار داد دارن خیلی تمییز و مرتب و دکتر ها متخصص و فوق تخصص هستن خلاصه ۱۰ سال گذشت و هیچ وقت حتی واسه عمل ازش استفاده نشد تا اینکه ما قطع کردیم بیمه رو این گذشت تا مادر شوهرم مریض شد نیاز به عمل داره بازم با بیمه خودشون نرفت بیمارستان و برای انجام معاینات و آزمایش و آندوسکوپی و غیره که هزینه زیادی هم داشت بازم رفت مطب خصوصی با همسرم حرف شد گفت برم وصل کنم بیمه شون رو نیاز دارن گفتم هیچ وقت استفاده نمیکنن بیخود وصل میکنی هزینه ازمون کم میشه گفت باشه حالا امشب گفت رفته درخواست داده قراره وصل بشه دلم خیلی شکست گفتم چرا نگفتی خوب هربار حرف زدیم گفتی برم گفتم ببین خودت دیدی درمانگاه و بیمه و این چیزا رو قبول ندارن کار بیخوده نگفتی من رفتم درخواست دادم این درحالیه که من از جون و دل براشون مایه میزارم هیچ وقت نگفتم کاری نکن براشون فقط اینو گفتم بیخوده دوباره از ما هزینه کممیشه ولی استفاده نمیکنن خیلی ناراحتم خیلی به نظرتون حق دارم؟
اینکه به من نگفته و رفته درخواست داده اینکه میدونه استفاده نمیکنن رفته درخواست داده و اینکه میدونه من ازشون دریغ ندارم فقط گفتم کار بیخوده و ازم پنهان کرده خیلی ناراحتم کرده
منم شوهرم خانوادشو بيمه كرده بيمه تكميلي ام كرده ايشالله كه هيچ وقت استفاده نكنن هميشه سلامت باشن من كه كاري ندارم ولي شوهرم ميگف بيمه كنم حقوق بازنشستگي خودم بهتر ميشه تازه چن سال پيش٤٠٠اينا كم ميشد از حقوقش اينجور كه خودش ميگفت
منم شوهرم خانوادشو بيمه كرده بيمه تكميلي ام كرده ايشالله كه هيچ وقت استفاده نكنن هميشه سلامت باشن من ...
شاید مال ما هم همین حدود باشه هزینه بی خود ازمون کم میشه ولی هیچ وقت ازش استفاده نمیشه حتی در مواقع اضطرار با وجود بی پولی میرن قرض میکنن ولی میرن مطب خصوصی آندوسکوپی نمیرن بیمارستان چون میگن کارشون خوب نیست و شلوغه
نه بابا اتفاقا برای کسی که حق بیمه میده میصرفه تعداد بیشتری ازش استفاده کنن....شایدم پیش تو کلاس میز ...
مبلغی که کم میشه از مبلغی که بابتشون بهمون میدن خیلی بیشتره و اینکه دفترچه ها همیشه نو هست و هیچ وقت استفاده نمیشه میگم اصلا قبول ندارن دکترای بیمارستان ودرمانگاه رو حتی الان که هر روز باید برن چکاب و آزمایش و غیره بازم میرن خصوصی میگن جاهای دیگه شلوغه
دلم بیشتر از پنهان کاری همسرم گرفته اینکه بهم نگفت این کارو کرده حتی وقتی با هم حرف میزدیم که هیچ استفاده ای ندارن بازم نگفت منرفتم وصل کردم انگار من دشمن خونی اونام و همیشه واسه همه چی جلوش رو گرفتم