2777
2789
عنوان

سرطان..

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست
اصلا گوش نمیده کلا عوض شده خیلی درد داره مسکنم کاریش نمیکنه

خودتون برید شرایطش رو به روانپزشک توضیح بدید دارو میده بی تاثیر نیس

بی عشقی نداشتن ِ تلخیست ،هرگز نباشد ک در دلت عشق نباشد..
یعنی شیمی درمانی رو سرخود ادامه نداده؟ بله خداروشکر میشناسم کسایی رو که خوب شدن به لطف خدا اینم میدو ...

ن دکتر گف دیگ نمیشه شیمی درمانی کرد ولی دارو گیاهی خیلی خوب بود چون دکتر تهرانش گف ک ببرینش خونه دوماه بیشتر زنده نیس و با دارو گیاهی ی ساله ک خوب شده بود بعد ک سی تی اسکن داد دکتر تعجب کرده بود گفته بود مگه تو هنوز زنده ای؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدترین سرطان، سرطان خونه من میشناسم کسیو که سرطان خونش خوب شده فقط مراقبتای خیلی زیاد میخواد و ...

روحیش عالی بود خیلی ولی یکی دوماهه عوض شده کلا دعوا داره ما باهاش عادی رفتار میکنیم نگه ترحم میکنن ولی اصلا عوض شده

ن دکتر گف دیگ نمیشه شیمی درمانی کرد ولی دارو گیاهی خیلی خوب بود چون دکتر تهرانش گف ک ببرینش خونه دوم ...

دکترای دیگه ببرینش به حرف یه دکتر قطع امید نکنید. میشناسم کسیو که مادرشو سه جا برد دکتر هر سه گفتن سرطان خون داره جلسه دوم شیمی درمانی فوت کرد بعد تازه معلوم شد سرطان نبوده کم خونی شدید بوده ضعیف بوده تحمل نتونسته کنه شیمی درمانی رو. دکترای ما خیلی بدرد نخورن خیلی دکتر برید

لطفا درخواست دوستی ندید
خودتون برید شرایطش رو به روانپزشک توضیح بدید دارو میده بی تاثیر نیس

فعلا از درد همش میپیچه ب خودش و زنشم اصلا حالش خوب نیس بچه ها هم همش پیش مادرشوهرمن کلا ناامید شدن

دکترای دیگه ببرینش به حرف یه دکتر قطع امید نکنید. میشناسم کسیو که مادرشو سه جا برد دکتر هر سه گفتن س ...

بهترین دکترارو رفتن دیگ مثلا منم همینو میگم گفتم اینقد زود کم نیارین ولی همش گریه میکنن و ناامیدن

بهترین دکترارو رفتن دیگ مثلا منم همینو میگم گفتم اینقد زود کم نیارین ولی همش گریه میکنن و ناامیدن

خب این خیلی بده باید اطرافیانش خیلی شاد باشن دورش شلوغ باشه همش بگن بخندن فیلم طنز ببینن اطرافیان خیلی تاثیرگذارن

لطفا درخواست دوستی ندید