2777
2789
عنوان

حامله ها بیاین

150 بازدید | 17 پست

بچه ها امروز موعد پری بود اما فعلا خبری نیس کی بی بی چک بزارم 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
فردا صبح

فردا نشون میده

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الآنم باید نشون بده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
فردا صبح

ماه پیش یه هفته عقب انداختم بعد پری شدم به نظرتون صبرکنم یه هفته بگذره یانه 

چون روزه میگیرم اگه حامله باشم خطرناکه یانه

الآنم باید نشون بده

اخه میگن ادرار صبح الان نشون میده یعنی  سه چهار روز پیش زدم منفی بود

سلام من ۴اردیبهشت عادتم شروع شد.ازروزسوم عادت کلومیفن مصرف کردم وروزهای۷و۸و۹ hmgزدم.روزدوازهم عادت سونوبهم گف۳تافولی به سایزهای۱۴و۱۸و۲۰توتخمدان چپ ودوتا۱۳و۱۴ میلیمتری توتخمدان راستت داری.همونروز دکترم بهم hcgداد وتزریق کردم وروزهای ۹و۱۰و۱۲و۱۳و۱۵ نزدیکی داشتم.باتوجه به اینکه بعدازتزریقhcg۳۶ساعت بعدش تخمک ازادمیشه من چنددرصداحتمال بارداری دارم؟آخه  من پارسال برج اذر یه سقط۵هفتگی داشتم ودیگه اقدام نکردم تااین ماه که برام قرص هم تجویز شده

خیلی دوست دارم بدونم باردارم یانه

اقا جان دکتر میگه بعد ده روز بی بی کامل نشون میده من که مجردم از این سایت اطلاعاتم کامل شده وا ش ...

اخه رو بی بی زده بعد موعد پری بزنین