مامانده مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 13 عنوان واکسن ۱۸ ماهگی 35 بازدید | 4 پست سلام من دخترم واکسن ۱۸ ماهگی زد درد نداشت یک ساعت هم بیشتر تب نکرد ممکنه واکسن رو اشتباه زده باشن ؟ یا اصلا اثر نکرده باشه؟ کسی تجربه ای داره تو اینزمینه؟ 1398/02/20 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 نه بابا این فکرا چیه بعضیا بدنشون واکنش خفیف دارهفقط بگم خوش بحالت😆من تا پنج روز زندکی نداشتم درد نق بداخلاقی بی اشتهایی تب عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مامانده مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 13 منم فردا می زنم به خدا افسردگی گرفتم منم خیلی می ترسیدم آستامینوفن دادم از همون درمانگاه کمپرس سرد کردم و تا می تونستم بچم و راه بردم اصلا درد نداشت یک ساعت هم بیشتر تب نکرد
مامانده مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 13 نه بابا این فکرا چیه بعضیا بدنشون واکنش خفیف داره فقط بگم خوش بحالت😆 من تا پنج روز زندکی نداشتم ... آخی طفلی بچه