2777
2789
عنوان

قرص لاغری ادیوس کسی استفاده کرده

92 بازدید | 6 پست

من میخوام زود لاغرشم، خیلی برام‌حیاتی شده

خیلی تبلیغ ادیوس دیدم کسی بوده استفاده کرده باشه؟

قدم ۱۷۰ و وزنم ۷۷ کیلو

وای یکی دیشب داشت تعریف میکرد میگفت خواهرشوهرم چااااق بوده بعد قرص ادیوس ک از ماهواره تبلیغ میکنن ازاینا استفاده کرد لاغر شد چ‌لاغر شدنی بعدش سرطان کبد گرفت دور ازجون خودش پشیمونه از مصرف این قرصا ، اخه لاغری به چ قیمتی 

بجز حدتون همه چیو میدونین ماشالا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادیوس افسردگی شدید میاره پوستو چروک میکنه خواهرمن استفاده میکرد همش بیحالش میکرد تااینکه دیگ نخورد حالش خداروشکر بهتر شد اما صورتشو کلا خراب کرد رفت بوتاکسو تزریق ژل کرد

سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید