2777
2789
عنوان

سکونت در قم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست
😂😂

😐

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
اگه طلبه این که براتون عااااالیه  اگرم مثل ما چون شهر زیارتی هس دارین میاین خوبه  من از ...

منظورتون از فساد چیه حجاب یا امنیت شهر رو میگید؟

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فساد کمتر ولی شنیدم صیغه ای زیادن 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
شهر خوبیه  فساد توش کمه  چون اکثرشون روحانی هستن و روحانیت درامد بالایی نداره،هزینه هاش ...

اتفاقا فساد زیاده..چون مسافر زیاد داره

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
جفتش

من خیلی دلم میخواد تو قم زندگی میکردم ولی شرایط کاری اجازه نمیده

با اینکه مذهبی نیستم ولی برای زندگی تو قم حاظرم چادر سر کنم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من خیلی دلم میخواد تو قم زندگی میکردم ولی شرایط کاری اجازه نمیده با اینکه مذهبی نیستم ولی برای زندگ ...

عزیزم اینجا همه چادری نیستن 

ولی چون اغلب ظاهر مذهبی دارن برای ما مذهبی ها راحتتره 

من بچه مدرسه ای ندارم هنوز و کلا خیلی با قمی ها در ارتباط نیستم بیشتر با دوستانمون که تو این شهر غریبن در ارتباطیم 

ولی خود قمی ها اکثرا بد دهنن

نمیشه خیلی باهاشون معاشرت کرد 

البته خوب و بد دارناااا

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
عزیزم اینجا همه چادری نیستن  ولی چون اغلب ظاهر مذهبی دارن برای ما مذهبی ها راحتتره  من ب ...

آخه شنیدم چادر نپوشی بد نگاه میکنن و تذکر میدن و معذب میشه آدم

من کلا زیاد اهل معاشرت نیستم...همون حرم و جمکران رو میخوام فقط نزدیکم باشه