2777
2789
عنوان

خیلی خل و چلم

179 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من 28 سالمه و یه بچه ده ماهه دارم.... آدم مرتبی ام بچه داریم خوبه... اخلاقم خوبه و کلن آدم مثبت و شادی ام. البته بقیه میگن خودم نمیگم 

اما یه مشکل اساسی دارم اونم اینکه خیلی درگیر فکر و خیالم... مثلا من از وقتی بچه دار شدم سختیه جایی برم و کسی بیاد خونمون برا همین وقتی خونه مادر یا مادرشوهرم هستیم همش فکر میکنم اونا از من توقع دارن کار کنم و چون درگیر بچه ام هی یه حس عذاب وجدان قاطی باعصبانیت بهم دست میده ک چرا چنین فکری اونا دارن و من اینجوری ام در حالیکه تو واقعیت اینجوری نیست. بعد در مورد یسری مسائل با شوهرم خیلی زود هر دو عصبانی میشیم و قهرای چند ساعته زیاد داریم و دقیقا وقتی مهمونی یا گردش و تفریح هستیم درگیر این قهریم و وقتی برمیگردی تو راه برگشت خوب میشیم با هم... همشم سر چیزای الکی پلکی... شبا هی با هم حرف میزنیم و به هم انرژی میدیم روز ک میشه باز انگار یادمون میره😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان