2821
2789
عنوان

نظرتون چیه؟؟؟؟

148 بازدید | 8 پست

درباره رابطه قبل ازدواج ؟

اگه اینستا دارین این پیج ببینین فمینیسم اوری دی

من چرا حس میکنم اینا از فضا اومدن و هنوزم یچیزایی تابوا تو ایران😐

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

خب معلومه خیلیا راجب ابن چیزا الان جبهه میگیرن حتی راجب بکارتم هنوز بحث زیاده

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من به دوستام داشتم میگفتم دوست پسر نداشتم واقعا تا حالا، منو مسخره کردن! و کلا با من سبک رفتار میکنن! یعنی جوری شده که آنرمال به نظر میان آدمایی مثل من 

لطفا کسی باهام مخالفه ریپلایم نکنه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

کاری به عرف و دین ندارم اصلا ولی ازنظرارزشی بنظرم اشتباهه و ادم تنش رو به هرکسی نبایدبده

دوم اینکه شوهرش یاخیلی اپن مایند بوده یاخیلی بی غیرت که اینقدراحت زنه بهش گفته قبل ازتوبایه مردرابطه داشتم اونم هیچی نگفته

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
کاری به عرف و دین ندارم اصلا ولی ازنظرارزشی بنظرم اشتباهه و ادم تنش رو به هرکسی نبایدبده دوم اینکه ...

دوباره بخونش عزیزم...ننوشته آقا ..نوشته آقایون 😕

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
دوباره بخونش عزیزم...ننوشته آقا ..نوشته آقایون 😕

وای تازه دیدم،،پس رسما ج بوده زنه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم