2777
2789
عنوان

ترس از ختنه

1703 بازدید | 25 پست

بعد ختنه پسرم میترسه.حالا میخوام ببرم بیمارستان برا عمل بیضه.شوهرم نیست.خدوم تنها میبرم .چیکار کنم اونجا اروم بشه.خیلی هم لجبازه و ترسو هست مثل دخترا 

مگه چند سالشه ختنه ش کردید که تو ذهنش مونده؟؟؟  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی کار می‌کنید با روح و روان بچه؟ چند سالشه؟ بچه در سن کم دختر و پسر نداره. خب می‌ترسه و واقعا هم ترسناکه این چیزها. به نظرم اگر عمل واجب هست قبلش خودتون برید پیش روانشناس. راهنمایی بگیرید چه طور باید باهاش برخورد کنید؟ ممکنه صدمه‌ی روحی که می‌زنید خیلی ناجور بشه پسفردا توی زندگیش دچار مشکل بشه. 

شاید لازم باشه صبر کنید پدرش باشه.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

عمل بیضه یعنی چکار کنی؟بعدشم  باید حتما باباش باشه رضایت بده وگرنه عمل نمیشن

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

یه روش‌هایی هست که با بازی درمانی بچه را آماده می‌کنند. براش یک اسباب باز می‌خرند و می‌گن که باید همون عمل را روی اون هم انجام بدن. در همه‌ی مراحل اون عروسک همراه بچه هست. براش روی اون عروسک توضیح می‌دن. اینا رو برید روانشناس براتون توضیح می‌ده.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
یکیش نیست دکتر گفت ۱ سالگی باید عمل میشد.منتظرم مدرسه ها تموم بشه ببرم

وای خیلی دیره  من پسرم ۱۱ ماهشه  اون هفته بردمش

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
وا چرا به بچه ٤ ساله اينطوري ميگي متوجه نميشه كه

نگفتم بهش.گفتم نگاه میکنن سونو گرففتن فکر میکنه من راست میگم.نمیدونم بعد از اتاق عمل بیاد دست تنها با کارای ترخیص

وای خیلی دیره  من پسرم ۱۱ ماهشه  اون هفته بردمش

دلم میخواد خودمو بکشم .گفتم بچه یه مشکل داره کو گوش شنوا گفتن نه هیچی نیست.بعد بیضه راست با چپ کارایش فرق داره برا بچه دار شدن